I Danmark er vi rigtig glade for at lade de små sove udenfor i barnevognen, så længe der er brug for en middagslur. Det betyder, at du har brug for en baby alarm for at kunne holde styr på poden, mens der hives torsk i land ude i det fri.

Herunder kan du læse om fordele og ulemper ved de mest udbredte former for babyalarmer, så du bedre kan finde ud af, hvad der passer bedst til jeres behov. Vil du gerne kunne se din baby eller er det nok med lyd?

Læs om nogle af de andre populære møbelhuse her: Ilva, Jysk, My Home, IKEA, Biva, Magasin, Sinnerup, og Idé Møbler.

Hvor skal alarmen bruges?

Alt efter, om det er en alarm, der skal bruges i barnevognen eller du skal bruge den på værelset kan der være forskellige funktioner, der er mere fordelagtige end andre.

For eksempel kan det være svært at få stillet en alarm med video rigtigt, hvis den skal bruges i barnevognen, men på barneværelset giver det rigtig god mening.

På samme måde er det rart, at din alarm ikke tænder, hver gang det blæser eller en bil kører forbi, hvis din alarm skal bruges uden for, men det er rart, at alarmen er følsom nok til at opfange de små lyde din lille pode laver, når han eller hun vågner.

Baby_alarm

Research

Du behøver ikke at gå ud i butikkerne og teste hver enkelt model selv, for nettet er fyldt med gode og grundige tests af alle de mest populære mærker og modeller, så det er lettere for dig at finde den, der opfylder jeres behov. Du kan finde den bedste babyalarm i test eller babyalarm med kamera/video, så du kan læse om alle fordele og ulemper inden du bestiller den rigtige.

Der er rigtig mange ting at tage stilling til i de måneder, hvor I forbereder jer på at tage imod en ny verdensborger og derfor er det rart at kunne finde svar på nogle af dem ved en simpel søgning på nettet. Det betyder, at du kan bruge din energi på at fokusere på andre ting, hvilket der er rigtig meget brug for, når du har en baby på vej.

Tryghed frem for alt

Den rigtige babyalarm handler om tryghed for både dig og din baby. Derfor er det vigtigt, at du finder en model, du kan stole på og er sikker på kan leve op til de krav du har.

Det gør, at du roligt kan lægge din lille guldklump til at sove og at du roligt kan gå ind og ordne de ting du skal eller snuppe en lur, hvis det har været en af de hårde nætter.

Vælger du en babyalarm med video kan du holde et vågent øje med den lille uden at skulle gå ind og risikere at vække ham/hende utidigt, hvis du lige skal tjekke, at alt er vel. Det lille kamera sættes et sted med udsyn til sengen, hvor den lille sover og sender live til din modtager, så du hele tiden kan se den sovende pode og komme ind, så snart øjnene åbner.

Baby_sove