Retailkæden JYSK er ikke kun en anerkendt forretning herhjemme, men også på verdensplan. Med Lars Larsens ikoniske reklamer med ‘det gode tilbud’ er det en velkendt butik blandt Danmarks befolkning. Dyne-Larsens succes spænder vidt og bredt og med hele 2800 butikker i verden, må man sige, at det også er en international succes.

De fleste bor nær en JYSK, og det er da også en af danskernes foretrukne bolig- og møbelforretninger. Ikke mindst fordi, at virksomhedens værdier er noget de fleste danskere kan afspejle sig i. Som der står på hjemmesiden, så er JYSK forbundet med flid, nøjsomhed og ærlighed.

Hvad er JYSK?

Den 2. april 1977 slog Lars Larsen dørene op for en allerførste JYSK butik i Aarhus, der på daværende tidspunkt hed JYSK Sengetøjslager. Lars Larsen havde store ambitioner og gode tilbud, men succesen kom hurtigere end antaget. Allerede i 1984 åbnede den første JYSK butik sig udenfor Danmarks grænser. Det blev i Tyskland og i Grønland.

Lars Larsens ikoniske reklamer indtager de danske tv for første gang i 1987. Som en af de første nogensinde, bruger Lars Larsen sin egen person i reklamerne – og det bliver et stort hit. Allerede året efter bliver reklamerne sendt på TV2 til hele Danmarks befolkning.

Hvem ejer JYSK?

Siden JYSK startede for første gang har det været med Lars Larsen bag roret. Han har ikke kun været ansigtet ud ad til, men bestemt også idémageren bag hele virksomheden. Han er en stor del af JYSK og ikke mindst butikkens personlige stil.

I juni 2019 måtte Lars Larsen desværre overlade lederskabet til sin søn. Ikke lang tid efter sov Larsen desværre stille ind. Han blev 71 år. Efterfølgende har hele 3 personer fået ansvaret for at føre succesen videre. Det er bestyrelsesmedlem Hans Henrik Kjølby, administrerende direktør Jan Bøgh og sønnen Jacob Brunsborg.

Hvor har JYSK butikker henne?

hvor mange jysk butikker er der i danmark

Den allerførste JYSK butik blev åbnet på Silkeborgvej i Aarhus, hvor den stadig ligger den dag i dag. Med 40 år på bagen, har JYSK ekspanderet voldsomt og har nu hele 102 butikker i Danmark. Heriblandt i byer som Odense, Aalborg, Vejle og Roskilde. Der er dog rigtig mange butikker fordelt omkring i Danmark, og ikke kun ved de største byer.

JYSK er også en verdensomspændende virksomhed. På verdensplan har JYSK hele 2800 butikker fordelt over 52. I Tyskland alene er der 966 butikker, og er dermed dét land, der har flest JYSK butikker i verden.

De 52 lande er følgende: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Holland, Slovakiet, Tyskland, Østrig, Schweiz, Island, Canada, Grønland, Færøerne, Estland, Letland, Litauen, Ukraine, Kosovo, Bulgarien, Kasakhstan, Rumænien, Frankrig, Storbritannien, Slovenien, Nordmakedonien, Kroatien, Italien, Spanien, Bosnien-Hercegovina, Serbien, Armenien, Indonesien, Montenegro, Grækenland, Albanien, Vietnam, Malta, Portugal, Georgien, Hviderusland, Tajikistan, Moldova, Kuwait, Belgien, Dubai, Thailand, Irland, Cypern og Aserbajdsjan.

Hvornår har JYSK åbent?

Med hele 102 butikker i Danmark, bør det være muligt for dig at finde en butik nær dig. På JYSKs egen hjemmeside er det muligt at se, hvor den nærmeste butik er. Her kan du også se, hvornår butikken åbner og lukker. Åbningstiderne varierer fra butik til butik.

Ønsker du at tjekke tilbuddene ud inden, du møder op i butikken? Så kan du finde JYSKs online tilbudsavis på nettet. Det gør det nemt og overskueligt at sikre sig de bedste tilbud.

Hvad kan jeg finde i JYSK?

jysk sengetøjslager

Hos JYSK finder du stort set alt til boligen. De har alt fra soveværelse til badeværelse. Også spisestuen og udestuen kan der også købes møbler ind til. Samtidig finder du også et hav af tilbehør til boligen.

Har du været i en JYSK butik kan du næsten se alle de bløde senge for dig. Det er nemlig også et punkt, som JYSK er højt eftertragtet på. Ikke nok med at have et stort udbud af senge, så har de også en bredt udvalg af sengetøj til både børn og voksne. Der er altså noget til enhver smag og ethvert behov.

Også gardiner er noget butikken udmærker sig på. Her kan du finde forskellige længder, typer og ikke mindst farver. De er af god kvalitet og til en god pris også. Der kan også købes forhæng til badeværelset.

Slutteligt er det meget populært at købe sine havemøbler hos JYSK. Specielt i sommerhalvåret bugner butikkerne med haveborde og andre havemøbler. Det er ofte muligt at finde mindre legetøj til børnene, de kan boltre sig med om sommeren.

Hvorfor købe møbler hos JYSK?

jysk online tilbudsavis

Man skal handle hos JYSK for det gode tilbud. Sådan ville Lars Larsen i hvert fald have det. Det er dog også de gode priser, der har gjort virksomheden så populær hos danskerne såvel som udlandet. Med den fornuftige pris, kommer også en god kvalitet

Det store sortiment hos JYSK gør det også attraktivt at købe sine møbler og boligartikler her. Det er altid rart at have meget at vælge mellem, når man skal vælge møbler. Det samme gør sig gældende for dekorationen, der betyder mindst lige så meget for indretningen, som de store møbler gør.

Selvom der højst sandsynligt ligger en JYSK butik i nærheden af dig, har de også en formidabel hjemmeside, der kan bruges. Her er det nemt, enkelt og overskueligt at bestille varer hjem, hvis man ikke gider kigge forbi en fysisk butik. Du kan også altid kigge tilbudsavisen igennem og herefter bestille online, hvis du ikke har et behov for at se møblet inden, du køber det.

Hvad siger kunderne om JYSK?

Det kan ikke komme som noget chok, at priserne er dét, de fleste kunder er vilde med hos JYSK. Det gode tilbud er JYSKs mærkevarer, og også grunde til, at de fleste kigger forbi. Dernæst roses hjemmesiden og ikke mindst leveringen også. Hurtig levering kan betyde rigtig meget, og det har JYSK forstået.

Sidst men ikke mindst, så betyder kundeservicen en hel del – og den kan man mærke hos JYSK. De har virkelig styr på at være imødekommende og behjælpelig, nævner flere kunder. I forlængelse af dette, er der også god hjælp at hente ved deres online kundeservice.

Læs om nogle af de andre populære møbelhuse her: Ilva, Jysk, My Home, IKEA, Biva, Magasin, Sinnerup, og Idé Møbler.