Hos Idemøbler, som nu er blevet slået sammen med ILVA, kan du finde et stadigt stort og varieret sortiment. Servicen er som altid i top, men det er nu et nyt logo og navn, du skal kigge efter, hvis du vil finde dine yndlings varer fra Idemøbler.

Hvad er Idemøbler?

idemøbler møbler

Idemøbler som du kender det, var en dansk kæde af møbelhuse spredt ud over landet med cirka 41 butikker, som blev dannet i 1969. Idemøbler indgik oprindeligt i et samarbejde mellem nogle forskellige møbelhandlere, som så en fordel i at slå sig sammen, men allerede i 1975 blev dette samarbejde omdannet til en frivillig kæde. Møbelkæden eksisterer dog ikke længere som selvstændig og frivillig kæde, da den i 2019 blev slået sammen med kæden ILVA og nu indgår under dette navn. Idemøbler er dog ikke gået tabt, og du vil stadig opleve et stort sortiment af møbler fra Idemøbler.

Hvem ejer Idemøbler?

I en længere periode hed Idemøblers moderselskab IDdesign A/S, som udover at drive Idemøbler også drev ILVA i Sverige og Danmark, samt IDdesign i Mellemøsten og Europa. Idemøbler, ILVA og IDdesign blev i 2013 solgt til Lars Larsen og JYSK, og derfor blev Idemøbler i 2019 slået sammen med kæden ILVA. Selvom det hele nu går ind under ILVAs navn, vil man opleve den samme gode service og rådgivning, som man før fik hos Idemøbler.

Hvad kan jeg finde i Idemøbler?

idemøbler sofa

Hvis man skal finde de ting, man ønsker fra Idemøbler, vil det nu være slået sammen med ILVAs sortiment, samt indgå under ILVAs navn. Du vil opleve det samme store udvalg, som dengang kæderne var selvstændige, så det er stadig muligt at finde ting til din bolig. Idemøblers gode service er nu slået sammen med ILVA, som stadig leverer den samme gode service, rådgivning og inspiration til, hvordan man skaber det dejlige og personlige hjem.

Læs om nogle af de andre populære møbelhuse her: Ilva, Jysk, My Home, IKEA, Biva, Magasin, Sinnerup, og Idé Møbler.