My Home – Alt om den populære kæde

My Home information. Måske har du også brug for at købe nogle nye møbler, men vil også gerne vælge det rigtige sted at handle ind. Her kan du finde en masse information om My Home, hvad det er, hvor deres butikker ligger henne, hvad man kan finde hos dem, og hvad andre kunder mener om butikken. Det er vigtigt at overveje grundigt, hvor du skal købe møbler henne, derfor får du alt viden her, og du kan finde ud af, om My Home er den rigtige butik for dig.

Hvad er My Home?

My Home

My Home er en møbelbutik, som altså har forskellige slags inventarer, til dit hjem eller din have. Du kan købe alle mulige forskellige slags møbler, som for eksempel sofaer eller skriveborde. Der ligger flere butikker rundt omkring i landet, så der ligger sikkert også en i nærheden af dig.

Hvem ejer My Home?

Jan Hallas var tidligere ejer i butikken, men er det ikke længere. Han træd også af som direktør i 1019. I 2017 blev My Home møbelkæden solgt til Byghemma i Sverige, som også ejer mange andre møbelkæder. Byghemma ejer altså My Home, og har gjort det siden 2017.

Byghemma er den største online møbelleverandør i de nordlige lande. De er et meget hurtigt groende team. Produkter bliver solgt online, og møbler bliver vist i fysiske udstillingsrum. Der findes forskellige online butikker.

Hvor har My Home butikker henne?

Der er mange butikker, som ligger alle mulige steder i landet. Der er faktisk omkring 35 i alt, for eksempel My Home i Herning, Odense, Horsens, Esbjerg og Århus. Eftersom der er de 35 butikker, kan man nok regne ud at der er mange flere end dem, og der selvfølgelig ligger nogle i nærheden af dig, det er der i hvert fald en god chance for.

Du vil ofte se at My Home har lagersalg, i for eksempel Kolding, Randers eller måske Aalborg. Det er meget praktisk for dig, hvis du kan spare på varerne, samtidigt med at butikken heller ikke ligger langt væk fra dit hjem.

Hvad kan jeg finde i My Home?

Du kan finde rigtig mange ting i My Home butikken, alt under, soveværelse, køkken, stue, have eller opbevaring. Hvis du er på udkig efter en sofa til stuen, har de masser af dem, i alle mulige farver, former, størrelser og priser. Men hvis du leder mere efter en seng til det nye soveværelse, kan du også finde masser af dem i forskellige størrelser og til gode priser.

Men de har ikke kun møbler til indendørs, men også møbler til haven. Her kan du få et møbelsæt, som består af et spisebord selvfølgelig, og stole der matcher designet. Ikke nok med det, så har de også masser af opbevaring, som skabe, kommoder, og tv-bænke, det er også meget vigtigt for en møbelkæde at have. Du kan selvfølgelig også finde lamper, men faktisk kan du også finde dekoration, som puder, plakater, opbevaringskasser osv.

Hvorfor købe møbler hos My Home?

sofa fra my home

En af de mange grunde til at købe møbler hos My Home er at der så mange butikker i landet, så der burde være en, der ligger i nærheden af dit hjem. Ikke mindst har de masser af designs og møbler at vælge imellem, og så har de nogle gode og billige priser.

Hvad siger kunder om My Home?

Kunderne er meget tilfredse med butikken, og giver ofte en god respons. Kunderne mener, at der er god service, søde og rare medarbejdere, der er klar til at hjælpe. Mange af dem mener, at der er gode prise, og ofte endnu bedre tilbud. Leveringen er ikke altid lige hurtig. Men udover det mener kunderne generelt, at der er god betjening, og fornuftige priser. Vil man læse endnu mere er det selvfølgelig bare at tjekke My Home Trustpilot profilen, My Home Facebook siden eller endda deres Google side.

Video der viser en My Home butik

 

Helt personligt kan jeg sige at jeg altid tager i My Home og kigger, når konen bestemmer at vi skal have nye møbler. Ok, ærligt, det er ikke altid vi finder noget vi vil have, men det er sket ofte. Vi elsker at blande møbler fra de forskellige møbel butikker.

My Home stue

My Home Stol

My Home skænk

Læs om nogle af de andre populære møbelhuse her: Ilva, Jysk, My Home, IKEA, Biva, Magasin, Sinnerup, og Idé Møbler.