156h156.jpg

Det danske firma Sinnerup, der har sine rødder i Holstebro, har i flere år imponeret med personlig og eksklusiv design. Det er et attraktivt mærke, som emmer af det nordiske og danske. Med hele 11 fysiske butikker i Danmark, er det muligt at tage et kig på deres møbler – ellers har de en glimrende online butik, hvor man kan få et fint overblik over alle deres varer. De sælger også tøj og mode.

Hvad er Sinnerup?

Sinnerup er et dansk møbelfirma, der har eksisteret siden 1971. Dengang grundlagde Poul Sinnerup det i Holstebro. Indtil 2006 havde Sinnerup og Bahne et samarbejde, som Poul Sinnerup selv dog ønskede at adskille. Derfor blev Sinnerup til sin egen butik i 2006, helt uafhængig af Bahne.

I dag forhandler Sinnerup brugskunst, mode og en håndfuld mindre hvidevarer. Derudover så har de deres eget mærke, der gør møblerne endnu mere eksklusive.

Hvem ejer Sinnerup?

Sinnerup er i dag blevet til et familieforetagende. Ganske vist startede Poul Sinnerup forretningen op i Holstebro i 1971, men dengang havde han også sin søn Lars Sinnerup ved sidelinjen. Han fik lov til at sløjfer til gavepakkerne. For 30 sløjfer tjente han 1kr, og kunne på den måde tjene lidt ekstra til lommepengene.

Siden da har Lars været meget involveret, og i dag er han administrerende direktør for hele Sinnerup virksomheden. Men også Lars’ kone Lisbeth er meget involveret i virksomheden, hun er nemlig chefdesigner. Og til deres store glæde er 3. generation også begyndt at vise interesse. Datteren Silke Sinnerup studerer Fashion Design, og er begyndt på en smykkekollektion, der skal i butikkerne. I fremtiden håber hun på at samarbejde med sin mor om design-afdelingen.

Poul Sinnerups eftermæle er derfor sikkert ført videre. Han er dog selv stadig at finde i Holstebro butikken.

Hvor har Sinnerup butikker henne?sinnerup århus

Sinnerup har i dag 11 butikker i Danmark, samt 2 i Tyskland. Der er intet at sige til, hvis man som sjællænder ikke er så bekendt med Sinnerup, da størstedelen af butikkerne nemlig er spredt omkring i Jylland. Faktisk er det eneste butik at finde på Sjælland i København.

Sinnerup har butikker i følgende byer: Holstebro, Horsens, Kolding, Odense, Randers, Silkeborg, Vanløse, Vejle, Viborg, Aalborg og Aarhus.

Tager man en tur over grænsen kan man også finde to tyske butikker. Den ene ligger i Flensborg, den anden i Harrislee.

Hvad kan jeg finde i Sinnerup?

I Sinnerups butikker kan du finde møbler af høj kvalitet. Det er møbler af alt fra stole til sofaer eller lamper. Udover møbler forhandler forretningen også tøj og mode. Der er derfor masser at blive inspireret af.

Hos Sinnerup finder du også deres eget mærke Furniture by Sinnerup. Her kæles der for kvaliteten, og deres designere, der til daglig sidder i Silkeborg, holder sig opdateret med tidens trends. Især det nordiske hjem ligger til inspiration. Derudover har de også deres eget brugskunst mærker Créton Maison, Openmind og SINNERUP.

I butikkerne finder du dog også andre mærker end blot deres eget. Men det kan noget helt specielt. Møblerne er i et tidløst dansk design, og det er en super fin tilføjelse til ens hjem. Ikke nok med dét, så har de et væld af forskellige designs, så man har flere valgmuligheder.

Hvorfor købe møbler hos Sinnerup?

sinnerup møbler

Man skal købe møbler hos Sinnerup, hvis man leder efter det gode design. Det skinner tydeligt igennem møblerne, at folkene bag har lagt tanke og tid i det. De har haft fokus på et tidløst design, der har en nordisk fornemmelse til det. Derudover så er møbler af høj kvalitet. Det er et vigtigt punkt for Sinnerup.

Hos Sinnerup ønsker de at være din sparringspartner. De går langt for at hjælpe en, når man møder op i butikken. Og som det fremgår på deres hjemmeside, mener de selv, de har fejlet, hvis du går derfra uden at blive vejledt ordentligt. For Sinnerup handler det altså i høj grad også om kundeservice.

Ligeledes har de også en fin webshop, du kan købe møbler ved, hvis du bor langt fra den nærmeste Sinnerup eller du blot bedre kan lide at shoppe online. Den er nem og overskuelig.

Hvad siger kunderne om Sinnerup?

Når kunderne roser Sinnerup, er det primært to ting, de er vilde med. Den første har mest af gøre med webshoppen, hvor kunderne er rigtig glade for den hurtige levering. Når tingene bliver leveret hurtigt, har man altid dét i baghovedet, og vil derfor vende tilbage, hvis man finder en flot møbel igen. I forlængelse af dette nævner kunderne også, at hjemmesiden er nem at navigere i og enkel, når det kommer til at købe produkterne.

Den anden ting, som kunderne i høj grad roser, er Sinnerups kundeservice i de fysiske butikker. Her roses individuelle medarbejdere for deres personlige indsats, såvel som hele personalet. Man kan tydeligt mærke, at de brænder for at hjælpe folk med deres indretningsproblemer hos Sinnerup.

Læs om nogle af de andre populære møbelhuse her: Ilva, Jysk, My Home, IKEA, Biva, Magasin, Sinnerup, og Idé Møbler.