156h156.jpg

Vi kender nok alle til følelsen af, at man kaster mange penge efter møbler, men sjældent får særlig meget igen. Det er dejligt med nye møbler, men efter en årrække bliver de kedelige og man må investere i nyt. Sådan behøver det dog slet ikke være.

Ved køb af dit næste møbel bør du overveje at betale lidt mere og få meget mere igen. Ved at købe designermøbler får du mulighed for at spare penge op i dine møbler, fordi kendte kunstneres værker vil holde prisen eller ligefrem stige i værdi over tid.

Læs mere om emnet nedenfor og bliv samtidig klogere på hvordan du kan komme i gang med at investere.

Hvordan kommer du i gang med at investere?

Renteniveauet i Danmark er meget lavt og indlånsrenten de fleste steder lig nul. Det betyder, at du ved at sætte penge i banken vil miste penge over tid, fordi inflationen vil æde dem op. Selv på højrentekonti er renten mange steder lavere end inflationsraten, og kan ikke betale sig. I disse tider er der mange, der begynder at tænke i andre baner for at spare op. Her kommer investering af dine penge ind i billedet.

Der er mange ting, man kan investere i. Du kan investere i værdipapirer som aktier og obligationer. Du kan ligeledes investere i mere kontroversielle ting som guld og champagne. Mulighederne er mange, og investering i designermøbler er helt sikkert i medvind. Det kan være godt at have lidt baggrundsviden om at investere, inden du går i gang. Dette kan du fx få via https://mininvestering.dk/.

Design_investering

Det er dog vigtigt at nævne, at alle kan komme i gang med at investere, og at der ikke kræves ekspertviden for at komme i gang med sin egen lille portefølje, som over årene kan vokse til mange penge.

Dansk design er et kvalitetsstempel

Vi kender godt fra os selv, at det ofte klinger lidt mere af kvalitet, at der står ”made i Denmark” fremfor ”made in China” på et produkt. Dansk design er en af de mest attraktive ting, når det kommer til investering i møbler. Dansk design bliver forbundet med kvalitet, og er kendt i hele verden.

Gennem historien har der været mange kendte danske designere, hvis møbler stadig er i høj kurs. Der er folk der rejser fra fjerne egne af verden til Danmark for at se på dansk design. Ved at sætte sig lidt ind i de forskellige brands og deres popularitet og prisniveau, kan du gøre dig en god handel og senere hen tjene mange penge på at sælge igen.

Kombinér fornøjelse med at spare op

Investering i møbler er bare lidt sjovere end at investere i værdipapirer. Dette skyldes, at du har fornøjelse af din investering, så længe du har den i din varetægt. Med et værdipapir kan du kun slå op på en virtuel platform og tjekke de aktuelle kurser og afkast.

Med møbler kan du stille dem i din stue, bruge dem og nyde dem hver dag. På denne måde kan du kombinere noget så tørt som investeringer med fornøjelse og komfort.

Design_investering