Mangler du inspiration til dit soveværelse, stue eller køkken? Så findes der heldigvis en lang række af inspirerende hjemmesider og profiler på de sociale medier, som kan være super effektive til at finde inspiration hos. Læs med her, og bliv klogere på sociale medier og hvordan du kan bruge dem til at finde inspiration til din boligindretning. 

Sociale medier

Instagram 

Vi lever i dag i en digitaliseret verden, hvor internettet og de sociale medier fylder mere i vores hverdag end nogensinde før. Et medie som særligt er blevet populært og som mange kan bruge flere timer på dagligt, det er det moderne billedmedie Instagram, som giver os mulighed for at dele fotos fra vores hverdag med andre Instagram-brugere. 

Instagram er derfor også et oplagt medie at søge til og finde inspiration hos, hvis man mangler inspiration til enten madlavningen, garderoben, hårstyling for ikke at tale om boligindretningen, da der findes massevis af inspirerende og kreative profiler, som glædeligt deler fotos af deres eget hjem og giver tips til, hvordan man skaber et hyggeligt og moderne hjem.

Sådan finder du frem til de inspirerende profiler 

Det er faktisk super nemt og enkelt at finde frem til de inspirerende boligprofiler på Instagram, og du behøver altså derfor slet ikke at have de helt store teknologiske kompetencer for at finde inspiration på det moderne medie. 

Måske har du i forvejen en ven eller veninde, som du synes har en god smag indenfor boligindretning, og som derfor ville være oplagt at gå ind og følge på Instagram og søge inspiration hos. 

En anden måde hvorved du super nemt kan finde inspiration, det er ved at benytte mediets hashtagfunktion og søge på ord som boligindretning, sofainspiration, værelseinspiration eller lignende – alt afhængig af, hvad det er, som du søger inspiration til. Herefter vil der komme et udsnit af forskellige billeder med det, som du har søgt på. Super smart. 

Hjemmesider med boligindretning 

Er du ikke den helt store Instagrammer, så er kan du altså også super nemt finde inspiration via andre sider på internettet. IKEA’s hjemmeside kan blandt andet være en super god side at besøge, på trods af, at du måske ikke er på udkig efter nye møbler, da de på hjemmesiden deler mange gode eksempler på, hvordan man kan indrette sig. 

Derudover findes der også massevis af dygtige og super inspirerende bloggere, som også glædeligt deler ud af deres kreativiteter og ideer til boligindretning online via deres blog. 

Sikkerhedsbeskyttelse

Vær omhyggelig med internettet

På trods af at internettet og de sociale medier er et super godt sted at finde inspiration, så er det dog vigtig at være omhyggelig med hvilke sider du besøger og hvilke apps du henter ned på sin telefon og computer. 

I takt med digitaliseringens udvikling så er internetkriminalitet også blevet nemmere, og desværre noget som opstår oftere og oftere. Derfor kan det være en rigtig god ide at anskaffe sig et beskyttelsesprogram, som beskytter dine oplysninger og dermed sikrer, at de ikke kommer i hænderne på datakriminelle. Heldigvis findes der en lang række af disse effektive beskyttelsesprogrammer og mange steder fås de også til en god pris. 

Du kan læse meget mere om beskyttelsesprogrammer og om internetkriminalitet på 

Avast hjemmeside. 

Internettet og de sociale medier er altså dermed et super godt sted at finde inspiration til sin boligindretning, så længe man husker at være omhyggelig med, hvad man klikker sig ind på.