Er du ved at være træt af at kigge på den samme gamle sofa eller trænger badeværelset til en opdatering, men er det svært at finde ud af, hvor du skal starte, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Nettet er fyldt med god og spændende former for inspiration til din boligindretning, ligegyldigt hvordan du vil forny dit hjem.

Her kommer tre forskellige måder at komme i gang med at finde den helt rigtige stil til dit hjem gennem boligindretning. Både for dig, der er villig til at investere, dig, der vil spare og dig, der bare mangler den rette inspiration. Læs med her eller find mere inspiration på https://forbrugerhuset.dk/ 

walk-in-closet

Brug tilbehør i din boligindretning

Den letteste, hurtigste og mest økonomiske måde at pifte hjemmet op på og skabe en frisk stemning er ved at skifte de små ting ud med nye og lækre former for tilbehør. Lad dig gerne inspirere af tidens trends når du vælger dine nye pudebetræk, plaider, planter og billeder. 

Brug gerne en samling mindre, nye ting til at skabe små stilleben, der passer til stilen, lad puderne stå fremme og sørg for at lade en lækker plaid i matchende farver ligge draperet ud over sofaens ene ende. Det pifter rummet op og får sofaen til fremstå fra en helt ny side. 

Ud over tekstiler er grønne planter også noget, der kan live rummet op og skabe en frisk stemning.

Nye møbler og farvede vægge

Skal det lidt mere drastiske metoder i brug, for at opnå den ønskede effekt, så er det en god ide at starte med de store møbler i rummene og arbejde ud fra dem, når du skal skabe den stemning og det look du drømmer om. Vælger du eksempelvis en stor og tung sofa kan det være en god ide at fylde resten af rummet med mindre og lettere møbler. Både for at få sofaen til at fremstå som fokuspunkt i rummet, men også for at det ikke kommer til at virke for tungt møbleret.

Det er meget oppe i tiden at sætte farve på væggene – og gerne både mørke og kraftige farver. Vælger du en lækker farve til væggene kan du sagtens bruge andre farver i rummet, men pas på at det ikke bliver for overvældende og kommer til at virke rodet. Sørg for eksempel for at vælge en matchende farvepalette eller hold dig til mere neutrale farver til møbler og pynt, for at farven kommer til sin ret. 

Indretning lille hjem

Lad dig inspirere af det du finder

Det sidste tip er at lade dig inspirere af det, du finder til din boligindretning. Brug de mange muligheder der er for at købe ting brugt og lad dig inspirere til at skabe din egen stil med det du finder. Der er rigtig god mulighed for at finde både gode og lækre ting på nettet også selv om du foretrækker at shoppe genbrug eller vintage. 

Bland dine bedste antikfund med det nye du forelsker dig i og brug det til at skabe dit hjem i en stil, der afspejler den du er.