Læs med her og få øjnene op for ægte pelspuder fra NATURES Collection. En pude kan måske synes at være en lille og ubetydelig detalje, men det kan vise sig, at en eller flere af NATURES Collections pelspuder kan give dit hjem et helt nyt og forfriskende look – det er det, naturlige materialer kan!

Se det store udvalg af pelspuder her.

Pelspuder fra NATURES Collection er lavet af 100% naturlige materialer

NATURES Collection arbejder udelukkende med 100% naturlige materialer, hvorfor du er garanteret en vaskeægte pelspude, når du kigger igennem deres udvalg. Pelsen er nøje udvalgt for tårnhøj kvalitet, så du tilbydes en smuk og ultrablød pude – hvad mere kunne man drømme om? NATURES Collection arbejder med mange forskellige materialer. Heriblandt newzealandsk lammeskindspels, certificeret kaninpels fra Sydeuropa, brasiliansk koskind, Sydamerikansk zebraskind og certificeret minkpels fra Danmark af den fineste slags. Der er altså rig mulighed for at finde den pude, der møder alle dine behov!

Puderne er bæredygtige

En stor fordel ved ægte pelspuder fra NATURES Collection er, at der er fokus på bæredygtighed og bedre udnyttelse af naturens ressourcer. Vidste du, at NATURES Collection får meget af deres skind og pels fra kødindustrien? Det skyldes, at materialet er et biprodukt til produktionen af kød. På den måde bidrages der til at mindske ressourcespildet verden over.

En blød fornøjelse

En af de primære grunde til, at du skal vælge ægte pelspuder til dit hjem, er, at den ægte pels er blødere ud over det sædvanelige. Det kommer du til at få stor glæde af, når du skal slappe af i sofaen til en god film, eller når det er tid til en morfar en søndag formiddag. Du får svært ved at lade puderne være, når først du har mærket den silkebløde pels.

 

Smukke puder til enhver smag

I udvalget af pelspuder hos NATURES Collection er der puder til enhver smag. De kommer nemlig i forskellige materialer, former, størrelser og farver, så du kan finde den perfekte pude til dit hjem. Måske vil du gerne mixe og matche, så du kan få dit drømmehjem? Det kan sagtens lade sig gøre – kun fantasien sætter grænser.

 

Et godt tip er, at vælge pelspuder i smukke farver – det kan virkelig tilføre et forfriskende look til hjemmet, som spreder glæde og godt humør!

 

Er du mere nysgerrig på NATURES Collection og deres udvalg af naturlige produkter til hjemmet? Hop ind på deres hjemmeside og gå på opdagelse i deres store udvalg af naturlige produkter, der kan forny dit hjem på 2 sekunder!