Du bør kraftigt overveje at skifte din eksisterende varmekilde ud med en varmepumpe, da du kan opnå store besparelser på dine varmeregninger. Dette er særligt tilfældet hvis du i forvejen kommer fra olie eller gas, som varmekilde til opvarmningen af dit hus.

Bruger du i forvejen olie eller gas til opvarmningen af dit hus, så kan du opnå besparelser på helt op til 60-70%. Det kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner om året. Det er penge du i stedet kan bruge på andre ting, og som kan give dig en forbedret økonomi i din hverdag.

I tillæg til de gode økonomiske fordele du opnår med en varmepumpe, så er der også mange andre fordele ved en varmepumpe. En af de andre store fordele, har at gøre med de miljømæssige fordele ved en varmepumpe.

En varmepumpe vil bruge luften omkring dit hus, som den vil føre ind i huset, og dermed opvarme dit hus. Dermed forbrænder du ikke fossile brændstoffer, og undgår udledningen af Co2. Det er en meget stor klimamæssig fordel til sammenligning med olie og gas, der netop forbrænder fossile brændstoffer, for at kunne varme dit hus op.

Vil du derfor gerne have et økonomisk alternativ til opvarmningen af dit hus, og vil du samtidig gerne være med til at gøre en forskel for miljø og klima, så er der helt særlige grunde til, at du bør vælge en varmepumpe. En varmepumpe er således blandt de mest økonomiske og klimavenlige varmekilder på markedet.

shop.ljmontage.dk finder du et stort udvalg af varmepumper, fra de bedste producenter af varmepumper på markedet. Du finder blandt andet varmepumper fra Panasonic og Mitsubishi. I tillæg til de mange gode tilbud på varmepumper, så får du også en stor ekspertviden. LJ Montage har været forhandler af varmepumper i mere end 30 år.

En anden stor fordel ved LJ Montage er at de også tilbyder montering og installation af din varmepumpe, så du helt undgår at skulle bruge tid på, at finde en montør efter at have købt din varmepumpe. Det gør det meget nemt at skifte til en varmepumpe.