Selvom de fleste finder det spændende at skulle flytte ind i en ny bolig og dermed starte et nyt kapitel i deres liv, så er det de færreste, som finder den praktiske del lige så spændende. En ting er at skulle pakke alle sine ting ned i kasser, noget andet er at skulle bære og transportere dem hen til ens nye hjem.

De fleste er blevet inviteret på en halvkold pizza og en lunken dåseøl, mod at give familie eller venner en hånd med, når de skal flytte, og mange af os har selv budt på dette fantastiske måltid efter flere timers hårdt arbejde med at flytte for en nær ven eller et familiemedlem.

Hvis du er træt af dette eller ikke vil byde din omgangskreds dette, så findes der også andre muligheder, som er værd at udforske. Det koster lidt, men det gør det hele så meget hurtigere og lettere, og så slipper dine venner også for at bruge mange timer på at agere flyttemænd. Nedenfor bliver du præsenteret for to gode muligheder.

Lej en flyttebil og få hjælp fra frivillige

Tro det eller ej, men der findes faktisk mennesker, som frivilligt hjælper andre – blandt andet med at flytte. På Facebook findes der et hav af grupper, hvor du kan finde og tilbyde din hjælp til folk, som måske ikke har et netværk eller af andre grunde ikke kan varetage flytningen alene.

Ved at efterspørge hjælp i en af disse grupper kan du finde en lille håndfuld frivillige, som gerne vil hjælpe uden at skulle have noget for det. Flyttebil udlejning er dermed den eneste udgift, du har, men husk også at afsætte lidt penge til at forkæle de frivillige med god mad, kolde drikkevarer m.v.
For at være godt forberedt til din kommende flytning bør du booke en flyttebil i god tid. Det kan du gøre på lejvarebil.dk, hvor du kan leje en flyttebil i en eller flere dage til en rigtig overkommelig pris. Du kan vælge mellem flere forskellige flyttebiler, der varierer i forhold til størrelsen og lejeprisen.

Find et flyttefirma, der kan stå for din flytning

Hvis du har pengene til det, så vil det nemmeste altid være at finde og hyre et flyttefirma, som kan tage sig af den praktiske del af din flytning. Det eneste du selv skal gøre er at pakke alle dine ting ned, tape kasserne til, og skrive hvad de indeholder på dem. Herefter vil flyttefirmaet stå for alle løft og transporten hen til den nye bolig, hvor de også vil bære alle dine møbler og kasser ind for dig. Du kan endda få dem til at stille møblerne i de rum, hvor de skal være. Det eneste du selv skal gøre er at rykke dine møbler på plads samt pakke dine kasser ud og gå i gang med at sætte alting op i din nye bolig. Så bliver det ikke nemmere.