Det er vigtigt at have møbler der er komfortable og som har den helt rette størrelse, fasthed og form for at sidde godt, som eksempelvis i lænestolen. Det er præcis det samme der gør sig gældende når du skal til tandlægen. Hos tandlægen har det måske dog en lidt anden betydning at skulle sidde godt, trygt og rart i tandlægestolen. Det er dog lige præcis hvad du kan forvente når du besøger den fysiske klinik ved tandbro.dk og eksempelvis skal have lavet en rodbehandling. Her kan du være helt sikker på en professionel og imødekommende behandling, der også tager hensyn til dig og dit forhold til tandlægestolen.

 Bevar tænderne ved rodbehandling

Hos tandbro.dk er der specialister der sidder klar til at hjælpe dig med en rodbehandling. Her gøres der alt hvad der er muligt i forhold til at beholde tandens funktionsdygtighed. Der kan være flere årsager til at du kan have brug for en rodbehandling og her kan det derfor være individuelt hvilken specifik behandling du vil blive tilbudt. Dog er det fælles for alle former for rodbehandling hos tandbro.dk, at den rod der er inficeret renses helt op, så betændelsen kan fjernes og resten af den tand der er hul i, kan bruges til det videre arbejde.

Du kan få foretaget en rodbehandling helt uden smerter

Når du bestiller en tid til rodbehandling hos tandbro.dk, så kan du med fuld tryghed sætte dig i tandlægestolen, uden at skulle tænke på smerter i denne forbindelse. Der sørges for den helt rette bedøvelse i det område der arbejdes med, så ikke du mærker nogen former for smerter undervejs. Efterfølgende kan du dog komme til at opleve forbigående smerter som følge af, at der er udført et arbejde omkring din tandrod. Her får du dog den nødvendige rådgivning omkring efterfølgende smertebehandling, der gerne skulle være overstået i løbet af få dage.

Sådan forebygger du rodbetændelse

Der er flere årsager til, at der kan opstå rodbetændelse i en tand, som kan have brug for rodbehandling. Dog er der nogle fælles foranstaltninger som du kan gøre for at forebygge problemet. Du skal gerne forebygge rodbetændelse ved at overholde tandeftersyn for at opdage eventuelle huller i tænderne i tide. Her vil du også kunne få hjælp og vejledning til den rette mundhygiejne og hvor du specifikt eventuelt skal være ekstra opmærksom. Børst tænder dagligt, både morgen og aften eventuelt også efter indtag af sukkerholdige fødevarer og drikkevarer, der kan påvirke dine tænder. Brug meget gerne tandtråd og mellemrumsbørster, hvis du gerne vil gøre dit ypperste for at undgå huller og efterfølgende tandrodsbetændelse.