Vil du gerne have sendt din pakke på den nemmeste og hurtigste måde? Så skal du sende din pakke med GLS. GLS er et firma, som du altid kan stole på. Send pakke med GLS og oplev professionel håndtering, hurtig levering og fantastisk service hver eneste gang. Hvis du har en pakke, der skal afsted med det samme, så læs med her og se, hvordan du sender en pakke med GLS.

Pak, mål og vej din forsendelse

Send pakke med GLS og oplev nem og hurtig leveringstid uden problemer. Det første du skal gøre, når du skal sende din pakke er at få styr på emballagen. Alt afhængig af, hvad det er du gerne vil sende, så kunne emballagen være en kasse, pose eller kuvert. Sørg for at emballagen er i god stand, og at pakkens indhold er beskyttet deri. Dernæst skal du måle din pakkes dimensioner, da størrelsen på pakken har en betydning for prisen for forsendelse. Mål din pakke både i højden, bredden og længden. Til sidst skal du veje din pakke. Det kan for det meste klares hjemme på køkkenvægten eller badevægten afhængig af pakkens størrelse. Husk at skriv måleforholdende og vægten ned, da du skal bruge disse oplysninger til at sende din pakke med GLS.

Sådan giver du dine informationer til GLS

Når du har alle de relevante oplysninger omkring din pakke, så skal du indtaste dine oplysninger til GLS samt oplyse adressen for forsendelsen. Send nemt, hurtigt & billigt pakker med GLS når du har styr på de relevante informationer og pakken er klar til at komme afsted. Når du har opgivet alle relevante informationer og betalt for din levering, så modtager du en kvittering samt en smart QR kode, som du skal vise nede i pakkeshoppen, når pakken sendes afsted. Nemmere bliver det ikke. Send pakke med GLS fra en af de mange pakkecentre spredt ud over hele Danmark. Det er både tidskrævende og besværligt at skulle køre rundt og lede efter et pakkecenter, derfor har GLS sørget for at sprede sig godt ud over hele landet, så der er ikke langt fra dig og din nærmeste GLS pakkeshop.

Send pakke med GLS og undgår irriterende ventetid. Din levering vil nå frem til modtager efter blot 1-3 dage, og nogen gange kan du endda være heldig, at få afleveret pakken på den ønskede adresse allerede samme dag.