Der bliver dagligt sendt millioner af pakker frem og tilbage med forskellige transportfirmaer i Danmark. Et af de førende transportfirmaer er GLS. Transportfirmaet transporterer både pakker indenfor og udenfor landets grænser. Dette er en af grundene til at privat personer samt erhverv er så glade for at benytte sig af firmaet. Kigger man på det prismæssige perspektiv, kan man tydeligt se, at GLS kan give nogle af de skarpeste priser på markedet. Endnu en god grund til at vælge GLS som din faste pakketransportør.

Tjek GLS priser online

Ifølge statistikker vil alle danskere gerne kunne sende en pakke af sted så billigt som muligt. Det er forskelligt hvor store ting der skal sendes af sted, og derfor kan priserne også variere gevaldigt. Der tages nemlig også højde for vægt samt hvor stor en kasse der eventuelt skal til. Du kan Se GLS pakkepriser på pakke.dk/gls og dermed hurtigt finde ud af hvor meget du skal af med for fragten – simpelt og nemt.

Tjek altid fragtprisen efter

Det er vigtigt at du jævnligt tjekker om der er sket en prisregulering af fragtpriserne, så du ikke går ud fra at det altid er den samme pris. Ligesom med alt andet kan GLS priser godt svinge, så for en sikkerhedsskyld anbefales det, at du tjekker op inden du sender en pakke af sted. På denne måde er du sikker på ikke at stå med en udgift til fragten hvis der er en som har købt noget af dig og skal dække denne omkostning.

Opret og print returlabel

På GLS hjemmeside kan du nemt oprette en pakkelabel, som blot skal printes og påklistres din pakke. Hjemmesiden er meget brugervenlig, så du finder hurtigt ud af hvordan du udfylder de forskellige felter. Det eneste du skal er at have adgang til en printer. Det er muligt at kunne gemme returlabelen som en PDF fil, hvis du skal vente med at kunne printe den. Ifølge statistikker er danskerne glade for at det er så nemt at oprette returlabeler, da selv de ikke så IT-kyndige kan finde ud af det selv.

Vælg GLS som dit foretrukne transportfirma

GLS er hurtige til at sende pakker ud, og derfor kan du roligt vælge dem som dit foretrukne transportfirma. Deres kundeservice er også hurtig til at besvare spørgsmål hvis der skulle opstå spørgsmål til GLS priser eller andet i forbindelse med afsending af en pakke.