De seneste år er der blevet sat mere fokus på miljø og bæredygtighed. Det har også sat sit spor, når det kommer til indretning og møbler. Her er der også kommet mere fokus på at inddrage genbrug, så man kan passe på miljøet. Dette kan gøres ved at købe genbrug og upcycle tingene, så de passer ind, i ens hjem. En ting man også kan inddrage i indretningen derhjemme, er pallerammer. Pallerammer kan bruges til mange forskellige ting, som du kan læse mere om, herunder.

 

Lav dine egne møbler

En måde man kan bruge pallerammer på, er at lave sine egne møbler. Man kan for eksempel lave en seng, ud af paller. Du kan lave den præcis, som du vil have den, så du kan sagtens udfolde din kreativitet. Man kan eventuelt stable flere paller i højden, hvis man vil have noget opbevaring under sengen. Når du har bygget sengen af paller, så skal du blot have fat, i en madras og så har du fin seng, der er lavet af genbrugsmaterialer. Man kan også lave andre møbler af paller, for eksempel et pallebord. Det kan eventuelt bruges som sofabord. Her kan man eventuelt sætte hjul under pallen, så man kan flytte rundt på bordet.

 

Brug paller i haven

Man kan også gøre brug af pallerammer, i haven. Her kan man for eksempel lave blomsterkasser eller højbede, ud af dem. Du kan eventuelt male dem, hvis du vil sætte, et personligt præg på dem. At lave havemøbler er også en mulighed. Du kan for eksempel lave en pallesofa og et tilhørende pallebord. Det kan her være nødvendigt at skære pallerne til, så man kan få lavet et møbel, ud af dem. Det vil her også være en god ide at sætte hjul under pallerne, så man kan rykke rundt på møblerne, ude i haven.