Du går sikkert meget op i din bolig og hvordan den tager sig ud indvendigt. Men hvad med dine vinduer? Mange mennesker vælger at vaske deres vinduer selv, men det kan ofte vise sig at være et krævende arbejde. Man skal have det rigtige udstyr og den rigtige teknik, for at få et tilfredsstillende resultat. Hvis du har en travl hverdag, og ikke ønsker at vaske dine vinduer selv, kan du kontakte AS Polering & Rengøring.

De udfører polering af vinduer i Bagsværd og er et respekteret firma. De går meget op i, at deres kunder er glade og tilfredse. De er først færdige med deres arbejde, når du er 100 % tilfreds med resultatet. Du kan altid ringe og indhente et uforpligtende tilbud. AS Polering & Rengøring kan tilbyde dig nogle af markedets bedste priser på vinduespudsning.

Ud over vinduespolering tilbyder firmaet også fliserens og solcellevask. Alt sammen for at få dit hus til at fremstå lige så flot og indbydende på ydersiden som det er indvendigt.  

vinduespolering

Forny din grund med en algebehandling

Ud over at få foretaget en vinduespudsning, fliserensning eller solcellevask er der andre ting du kan gøre for at holde dit hus vedlige. Firmaet Ingen-Alger som er en del af AS Polering & Rengøring foretager professionel bekæmpelse af alger. Alger kan forekomme mange steder på din grund. Det meste udbredte sted er på fliser og tage, hvor algerne ses i form af brunlige pletter eller udvoksninger. Især efter en lang og fugtig vinter har alger og mos gode levevilkår.

Hvis du overvejer at få foretaget en algebehandling, kan du uforpligtende kontakte AS Polering & Rengøring på telefon 25 50 40 06 og høre mere. Mange mennesker vælger at udføre en algebehandling selv med en højtryksrenser, men det kan blive dyrt i det lange løb. Det høje vandtryk gør faktisk, at fliserne bliver endnu mere modtagelige for alger. Det er derfor altid bedst at kontakte en professionel til at udføre arbejdet.  

algebehandling

Sådan foregår en algebehandling

En algebehandling fra Ingen-Alger foregår med de miljøgodkendte produkter AlgeFriN og Neutralon. Produkterne er allerede nedbrudt før de når til grundvandet – så er både miljøet og din have i de bedste hænder. AlgeFriN og Neutralon er begge en form for skum. Skummet består af mættede fedtsyrer. De desinficerer og dræber algerne og får deres rødder til at slippe overfladen.

Ingen-Alger bruger hverken højtryksspulere eller skrubbebørste i arbejdet. De algeramte steder vil i stedet nænsomt blive behandlet af en hedvandsrenser.

Efter behandlingen vil algerne skifte farve, fra en grønlig til en mere grålig. Både algerne og algemidlerne vil naturligt blive skyllet væk af vind og vejr over et par måneder. Du vil da stå tilbage med flotte og rene overflader – så flotte som nye. Der er ingen grund til at skifte tag og fliser ud, at få en algebehandling er meget billigere på sigt. Ingen-Alger laver behandlinger af både tage, fliser, terrasser og facader. Næsten alle overflader er modtagelige for algebehandling – heriblandt sten, træ, plastik, fliser og glas.