Er du lige flyttet ind eller er du ny hundeejer? Så skal du også have et hjem, hvor der er plads til jer begge to. Det betyder, at din indretning skal give plads til ikke bare dig, men også din hund, der løber rundt i huset. Se med her og find ud af, hvordan du gør plads til både dig og hunden.

Hund

Møbler der giver plads

Et hus med hund har brug for lidt mere frihed, det betyder for eksempel, at din sofa måske ikke skal være den fineste i verden, for chancen for, at hunden hopper derop, hvis ikke du lader den gøre det, er ret stor. Så hellere vælge en billig sofa, der ser fin ud, og så lade din hund ligge der sammen med dig. Det samme kan siges om din seng og din madras. Heldigvis ligger der jo lagner uden på madrassen, så der er det ikke et stort problem. Find en madras her.

Din indretning skal gerne give en masse plads til sjov og ballade. Hold de skrøbelige ting lang væk fra gulvet, da en hund nemt ville kunne ødelægge det. Lad vær med at fyld værelserne med en masse møbler, så der er helt fyldt og ingen plads til at gå rundt. Generelt er det en god ide at have mere robuste møbler og dekoration, når du har en hund, da det er også mere sikkert. Hvis noget af glas skulle gå i stykker, kan både dig og din hund komme til skade, og det er det sidste du vil have skal ske.

 Hund i kurv

Det er også hundens hjem

Dit hjem er ikke bare dit, det også din hunds hjem. Derfor skal det også føles sådan for hunden. Det er vigtigt at have alle mulige hunde ting, som en hundekurv, hundeskåle osv. Det betyder nemlig meget mere end du lige tror, en hundekurv er jo ligesom en seng til din hund, og hvordan vil du have det, hvis du ingen seng havde? Find lækkert og spændende hundeudstyr her, så I begge to rigtig kan føle jer hjemme og det er i hvert fald ikke et rigtigt hjem, hvis ikke man føler sig hjemme.