For mange af os er stuen ét af hjemmets vigtigste rum. I stuen opbevarer vi som regel størstedelen af vores ejendele. I stuen holder vi middagsselskaber for venner og bekendte. Og stuen danner dertil rammerne for de fleste af vores afslapningsstunder. 

Går en betydelig del af din fritid med at se sport i fjernsynet, mens du slænger dig på sofaen? Du er bestemt ikke alene. En stor del af danskerne følger mindst én sportsgren, når de holder fri. Og med en Oddset app kan du sikre dig mere indbringende og markant mere fornøjelige TV-baserede sofastunder. 

Fodbold på fjernsyn

Hvad kan jeg oddse på? 

Du kan oddse på mange forskellige typer sport. Dog er fodbold klart blandt de odds-glade danskeres foretrukne sportsgrene. Årsagen er sandsynligvis, at fodbold generelt er én af de mest populære sportsformer både herhjemme og globalt set. Når du oddser på en fodboldkamp, er der flere ting, du kan vælge at satse på. Og det samme gælder, når du oddser på håndbold, på cykling og på eSport. Find den sport, som du ved mest om.

Sofaarrangement

Hvad er fordelene ved en Oddset app? 

Indholdsmæssigt er der ikke den store forskel på, om du oddser via en app eller via en traditionel betting site, som du åbner i browseren på enten din smartphone, din computer eller din tablet. Grunden til, at flere og flere er begyndt at benytte sig af Oddset og lignende apps, er, at du med en app får større fleksibilitet og komfort i dit spil. Når du bruger din Oddset app, får du hurtig adgang til din spillerkonto, og derfor kan du bette, nøjagtigt når det passer dig. Mange brugere oplever desuden, at en app giver et bedre overblik over, hvilke spil, der tilbyder de bedste odds. Og med Oddset app’en har du både adgang til sportsbaseret betting og til en lang række online spillemaskiner. App’en udbyder desuden de fleste former for betalingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til, hvordan du bedst bruger din Oddset app, sidder der som regel en supportmedarbejder klar på alle ugens dage. Aldrig har det været nemmere at bette. Det er bare om at komme i gang.