Når man indretter sit hus er det ofte møblerne der kommer i første række, det er det man tænke på når man i sit hoved begynder at indrette et værelse, stuen el. hele huset. Men en ting man ikke skal glemme er gardinerne, for de har også meget stor betydning for det endelige resultat.

 

Gardiner fylder meget i udseendet af et rum og man kan gå to veje med et nyt gardin. Enten kan man vælge et meget neutralt gardin der ikke skiller sig ud på nogen mærkværdig måde eller også kan man bruge gardiner som en aktiv del af indretningen, og vælge nogle i kraftige farver el. med mønstre.

Gardinbussen leverer og installerer

Den bedste måde at få nye gardiner på er uden tvivl ved at få hjælp af professionelle gardineksperter fra en gardinbus. Der findes flere firmaer der tilbyder gardinbusser, herunder JYSK og selvstændige gardin sælgere. Uanset hvem du vælger så får du en gardinekspert ud i dit hjem, der viser dig de forskellige gardiner som du kan vælge, måler op og giver dig et tilbud – gratis og uforpligtende.

 

På den måde får du virkelig mulighed for at se hvad gardiner kan gøre for indretningen i dit hjem og kan finde de helt rigtige gardiner inden du laver en bestilling. Derudover så får du skræddersyet gardiner efter mål, hvilket bare giver et pænere resultat.

Hvad koster gardiner på mål?

Det er klart at det koster mere at købe gardiner på mål end det gør at købe billige gardiner med standardmål i IKEA el. JYSK og det er derfor ikke sikkert det er den bedste løsning for dig, men sådan må man jo opveje alle ting.

 

Gardiner på mål leveret af en gardinbus er ofte i den bedste kvalitet, så materialer er også generelt dyrere en billige standard gardiner. Derudover spiller faktorer som:

  • Antal vinduer
  • Størrelse på vinduer
  • Selv gardintypen du vælger
  • Hvor mange forskellige gardintyper og stoffer du vil have

Det er klart at jo mere der er af ovennævnte punkter jo mere stiger prisen. Jeg har hørt om folk der har fået tilbud fra gardinbussen på 10.000 kr. og andre der har fået tilbud på 30.000 kr. Det kan også være endnu dyrere end det selvfølgelig.

 

En god tommelfingerregel i forhold til prisen er nok at du ikke skal forvente en pris under 10.000 kroner, hvis du vil have gardiner målt op, leveret og monteret af gardinbussen.

 

Alternativet til gardinbussen er at bestille gardiner efter mål online selv. Her skal du så selv lave de korrekte opmålinger til alle vinduer, indtaste dem online og bestille. Derefter går det nok op til et par uger før de bliver leveret og du selv skal montere dem. På denne måde får du heller ikke set gardiner i dit hjem og rørt ved dem inden du køber dem.