Der har været utroligt meget run på sommerhusene i Danmark under Corona pandemien, og mange mennesker har også opdaget glæderne ved at bo i sommerhus. Førhen var der mere tendens til at tage til udlandet og et varmt sted med flyveren, mens sommerhusets glæder blev forbigået. Nu er det anderledes, tiderne har skiftet, ikke mindst fordi priserne på flyrejser og andre udgifter er steget markant og man begynder at se lidt mere indad med mange ting. Nogle har brug for at bruge ekstra penge herhjemme, mens andre har brug for at tjene ekstra penge. Her kan sommerhusudlejning.dk være svaret herpå. Både for jer, der elsker at leje et sommerhus og for jer, der ønsker at leje jeres sommerhus ud, og dele det med andre. Her ser vi nærmere på, hvor i landet, man kan holde en skøn sommerferie, så både børn og voksne bliver stimuleret og føler, at de har en oplevelsesrig og fantastisk ferie.

Sommerhusferie ved vandet

Har I børn, der elsker at bruge havet som et aktivt element og bruger enten kite surfting på de vilde bølger, yoga på et SUP board eller ror i kajak eller kano langs med stranden, er der masser af gode oplevelser at hente ved at gøre det fra et lejet sommerhus. I stort set alle dele af Danmark kan man nemt tilgå vandet, og her kan nævnes nogle af øerne som Rømø, Fanø, Læsø og Samsø, der alle har kort til kysten, og hvor det er et stort hit at dyrke diverse former for vandsport. Disse øer er også dejlige, fordi der er et helt andet roligt tempo, hvor man kommer ned i gear, og næsten føler, at man er kommet til syden.

Sommerhusferie i skoven

Er I en familie, par eller singler, der elsker at gå lange ture i skoven, sanke diverse grønne planter, bær og nødder, eller køre på mountainbike, stå på rulleski eller ride, er der mange skovarealer hertil i Danmark. På Sjælland er der Bidstrup skovene, hvor der lige er kommet en fredning ind over. Her må træerne ikke fældes, og dyr og planter må ikke skydes eller høstes. Vegetationen får et tiltrængt pusterum, hvor insekter, planter og træer får lov til at gro i eget tempo, og dermed sikrer vi, at skovene også står om mange hundrede år, til glæde for alle. Du kan også opleve dem i Gribskov på Sjælland eller de store skove på Fyn eller i Jylland eller på øerne.

Lej sommerhuset ud

Hvis I har et skønt sommerhus nær skov eller strand, kan I vælge at leje det ud til ovennævnte sommerhusgæster. Det er win win for begge parter, hvor sommerhuset bliver brugt, I tjener penge og sommerhusgæsterne nyder opholdet sammen med deres familie. Pengene I tjener, kan også gå til vedligehold af sommerhuset.