Leder du efter en lejlighed i vores dejlige hovedstad, København? Så har du muligheden for at skrive dig op til en lækre på Frederiksberg. Her finder du blandt andet lejligheder der er studievenlig med et praktisk tekøkken. Derudover kan du både vælge, om du ønsker at skrive dig op til en lejlighed med eller uden et soveværelse.

Er du studerende, nyuddannet og/eller ung?

Lej en lejlighed på Frederiksberg, hvis du enten er studerende, nyuddannet og ung. Disse lejligheder er perfekte til dig, der bor alene og leder efter en lækker og moderne lejlighed tæt på hjertet af København. Det er ikke kun fede og moderne lejligheder du får med, når du lejer en lejlighed her. Der er nemlig mange flere forskellige fordele, ved at leje en studievenlig lejlighed hos Blækhus. Som noget nyt, er der kommet en flot ny tagterrasse, hvor du får den flotteste udsigt over det smukke Frederiksberg.

Lækre bygninger med fælles rum, der styrker fællesskabet mellem jer

Hvis du er så heldig at kunne leje en lejlighed hos Blækhus på Frederiksberg, kan du se frem til hyggelige fællesskaber. Her findes der nemlig  flere fællesrum, hvor I alle kan lære hinanden at kende og socialisere jer. Disse fællesrum er også ideelle, hvis du og din studiegruppe mangler et sted at læse sammen. I fællesrummene er der nemlig fri wifi, så I skal ikke bekymre jer om, at der ikke er mulighed for at komme på internettet. I kan selvfølgelig også bruge fællesrummene til bare at hygge jer i.

Vær flere unge, der laver mad sammen

Det er ikke kun fællesrum I har til rådighed hus Blækhus. I bygningen er der nemlig også fælleskøkkener, som er større end de tekøkkener I har i jeres egne lejligheder. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om, at du ikke kan invitere din familie over til den helt store middag. Det kan du nemlig sagtens, for du kan benytte dig af fælleskøkkenerne til at tilberede lækker med i.

Bliv udstyret med internet, der har en høj hastighed

Der er mange fordele ved at vælge dette boligselskab, når du skal lede efter en fed lejlighed på Frederiksberg. Du har nemlig også mulighed for at tilkøbe internet med meget høj hastighed, når du lejer en bolig hos Blækhus. Du kan nemlig få op til 1000 Mbit til en meget lav pris, der klæder de studerende og nyuddannedes budget.