De møbler du har i dit hjem, fortæller en hel masse om dig, som person. Vil du gerne udtrykke at du har styr på tingene og at du har god stil, så er du nødt til at have lækre møbler, i de rum hvor du inviterer gæster.

Arvestykker og flæk sammen fortæller deres egen historie

Ejer du møbler fra SACKit, så har du den fede stil. Ejer du arvestykker og flæk sammen, fortæller det en helt anden historie. Dels kan de fortælle historien om en individualist, der går mere op i andre ting her i livet, end hvilke møbler de har i stuen og hvad de koster. Dels kan de også, helt simpelt, fortælle at du ikke har ret mange penge, så de møbler du har er alt hvad du har råd til.

Arvestykker kan også være sentimentale. Måske var det din morfars lænestol. Måske ved du godt at den stikker helt af, fra dine andre møbler, men du ejer den alligevel, fordi den minder om morfar.

IKEA, pink og plastik

Hvor møbler fra SACKit taler om den gode stil og tanken bag hvert møbel du ejer, så er IKEA bare pink og plastik. Det er ingenting og ligegyldighed. Jo det er da fint at du kan få det hele til en ottendedel af prisen, men mon ikke det så også kun er en ottendedel værd.

Pink plastik er fint når du er helt ung og ikke har ret mange penge. Er du blevet voksen og tjener dine egne penge, så er det tiden til lækre møbler af gode designere.

Lækre møbler i gode materialer

Lækre møbler, designet af de gode danske designere og i gode bæredygtige materialer, er hvad du bør gå efter. Du behøver ikke stoppe hele huset til fra bund til kvist. Et par udvalgte, læke møbler, i lækkert design, er alt rigeligt. De giver det rette indtryk overfor dine gæster. Endnu mere væsentligt, de giver dig tilfredshed og god karma, også når du er alene.

Lækre møbler, godt design og gode materialer, for din egen skyld

Uanset hvad du gerne vil udtrykke overfor dine venner og andre gæster, så handler det jo i bund og grund om dig selv. Lækre møbler, godt design og gode materialer bør i første omgang være for din egen skyld. Møbler i god kvalitet, koster rigtige penge, så de bliver ikke skiftet ud med jævne mellemrum. Derfor er det vigtigt at du køber noget du selv er glad for.

Dansk design i lækre materialer, er ikke til at tage fejl af og vil helt sikkert gøre dig glad, mange år frem i tiden.

Godt design bliver til arvestykker

Sjovt nok er det de samme møbler der går i arv. Pink og plastik ender på genbrugen eller på nærstationen. Dansk design bliver avet og genanvendt, eller solgt for gode penge og genbrugt i andre hjem, hvor de giver samme glæde, som de gav dig, i dit hjem.