Gode møbler behøver ikke være dyre. Men du behøver heller ikke slås med IKEA møbler, bare fordi du gerne vil have gode møbler, der ikke koster en bondegård. Der er mange andre muligheder. Især hvis du er lidt fiks med hænderne og har lidt gå-på mod. 

lam på græs

Køb kvalitetsmøbler brugt

Gode kvalitetsmøbler udmærker sig ikke kun igennem stilfærdighed. De er også robuste og holdbare. Kvalitetsmøbler og designermøbler er dyre, fordi der bruges kun de bedste materialer. Massivt træ kan holde i flere århundreder, uden at det kræver megen pleje. Du kan reparere og slibe dem, lakere eller polere dem, og så bliver de som nye. 

Selv om mange kvalitetsmøbler er lavet med finerede plader, så bruges der massive limplader og ikke spånplader. Det finer, der bruges til kvalitetsmøbler, er som regel så tykke, at de sagtens kan tåle at blive slebet af et par gange. 

Kombiner møblerne med lammeskind

Møbler af massivt træ passer godt sammen med lammeskind. Her finder du billigt lammeskind. Lammeskind er også meget holdbart. Moderne garvningsteknologi gør det endda muligt, at du kan vaske det i vaskemaskinen. 

Husk dog, at du kun må bruge uldprogrammer og aldrig må centrifugere et lammeskind. Lad det tørre langsomt, helst udendørs i solskin. Bagefter kan du børste det med den slags børster man bruger til langhårede kæledyr. Så bliver det som nyt. 

 landevej

Færdig hæk, en genial opfindelse

Hvis du vil plante en hæk, bør du overveje en færdig hæk. Den koster en smule mere end unge hæk planter, men du får også et færdigt produkt for dine penge. Hvor du ellers skal pleje, pusle og bede til vejrguderne, for at dine nyplantede hækskud kan overleve, planter du bare din færdig hæk, og færdig er den. Det næste gang, du skal tænke på din færdig hæk, er, når den skal klippes.