Det er de seneste år blevet mere populær med et køkken alrum. Et sted hvor køkkenet er kombineret med spisestue og stuen. Der er flere grunde til, at flere familier vælger netop denne løsning. Der er også nogle indretningstips, som er gode at vide. På den måde for man udnyttet pladsen på bedste vis. 

Hvorfor vælger flere denne form for rum 

Der er som sagt flere familiere, som vælger denne form for plantegning. Det er der flere grunde til. En af dem er for at skabe en større sammenhæng i huset. Man får et større rum, hvor afstanden ikke vil stor. Dette er en god ide, når man som familie gerne vil tilbringe mere tid sammen. Her kan man nemt tilberede  mad, samtidig med man kan holde en samtale igang med børnene i sofaen. Det er en perfekt løsning for den moderne familie. 

indretning

Flere huse følger denne plantegning

Det ses også at flere byggeprojekter vælger denne form for plantegning. Det er det som er populært i de danske hjem, hvorfor at markedet også skal være større. Stort set alle nybyggede huse har en form for køkken alrum. 

Lær at indret det korrekt 

Der findes mange måder, hvordan man indretter sit køkken alrum. Det kan til tider være hele 3 rum, som skal indrettes på samme tid. Det er derfor vigtigt at få gjort dette på den rette måde. Der er derfor nogle ting, som er rigtig vigtige at huske på. 

Forbind rummene til et stort rum 

Du skal kunne skabe en rød tråd igennem alle ”rum”. Det vil være med til at skabe en ro. Samtidig er det også en måde, hvor man forbinder disse tre rum sammen til et stort. Det kan gøres på mange forskellige måder. En af de vigtigste er, at der flere brugt mange af de samme farver. Bruger man forskellige farver i hver hjørne, så vil det have en forvirrende effekt. Sørg derfor altid at bruge de samme farver. Derudover skal møblerne også nogenlunde være i samme stil. Prøv også at hold dig til en sort af træ, så det bliver mere roligt for øjet. 

stue

Vælg de helt rigtige møbler 

Møbelmarkedet er stort, og der findes rigtig mange forskellige stile. Et af de helt populære møbler lige nu er et sildebensbord. Det er med sin flotte æstetiske look blevet et populær valg til de danske hjem. Mange vælger netop dette spisebord til deres køkken alrum. 

Træ møbler der holder 

Det er vigtigt at vælge nogle træmøbler som kan holde til mange år. Her kommer sildebensbordet ind i billedet. Det er populært af mange grunde. Udover dens flotte ydre, så har det også et ry for at holde i mange år. Mange dansker har på det seneste valgt at investere i et sildebensbord. Det er et tidsløs design, som vil pynte i hjemmet i mange år. Det er samtidig også et bord, som er let at indrette med. Dette betyder, at lige meget, hvilken stil du har, så kan du få sildebensbordet til at fungere. Det vil blive centrum i jeres nye køkken alrum.