Møbler er vigtige at have i hjemmet, hvor de både har en yderst praktisk funktion, men hvor de også gerne skal passe ind i stilen og indretningen. Med tiden bliver det nødvendigt at have møbler der har funktioner med særlige hjælpemidler eller hjælpsomme funktioner. Det er i hvert tilfælde et eksempel på, hvordan møbler kan være konstrueret til at give en lettere hverdag.

En Magnolia plejeseng er lige præcis et af de eksempler der gør det nemmere at komme ind og ud af sengen, samtidig med at det ikke er et prangende typisk hjælpemiddel der ikke passer særlig godt ind i den øvrige indretning.

En Magnolia plejeseng er inklusiv det hele

Hvis du vælger at købe en Magnolia plejeseng, så behøver du ikke at skulle bekymre dig om også at skulle investere i madrasser eller betræk, ligesom leveringen er i hus. Magnolia plejeseng er nemlig inkluderet de ting du skal bruge for at ligge godt og komfortabelt. Det er en model der er godkendt som plejeseng således at fungerer til funktionsnedsættelse, handicaps eller sygdomme, hvor en seng med særlige funktioner og hjælpemidler er nødvendig. Det er også en seng der støtter eventuelle plejemedhjælperes arbejdsmiljø.

Du kan få tilkendt en Magnolia plejeseng igennem fritvalgsordningen

Fritvalgsordningen er en foranstaltning der gør, at godkendte møbler og plejemidler kan vælges frit gennem kommunens bevilling. Dette kræver at møblet og plejemidlet er godkendt efter de omstændigheder der nu gør dig gældende indenfor det enkelte produkt og det er lige præcis det der er tilfældet med en Magnolia plejeseng. Så behøver du altså ikke nødvendigvis at takke ja til den seng som kommunen tildeler, men kan vælge en seng der opfylder alle behov, samtidig med at den opfylder dine ønsker i indretningen for et mere hjemligt miljø.

Med en Magnolia plejeseng får du god komfort

Der er mulighed for utallige indstillinger med en magnolia plejeseng, således at du kan få den helt rette og ønskede komfort. Madrassen er både velegnet til optimal liggekomfort, samtidig med at den også er passende til en siddende position. Der er mulighed for en ergonomisk forskydning i ryggen og ved knæene, således at du kan sidde præcis efter forskrifterne. Der medfølger en fjernbetjening, så du kan betjene sengen mens du ligger der og lige kan rette madrassen og stillingen til som du ønsker det, såfremt du ikke er tilfreds med de standard indstillinger der er for sengen.