Der er noget helt specielt over at tage kunne tage et brusebad udendørs. Ud over det er let tilgængeligt at blive skyllet opnår du med en udendørs bruser også en mulighed for en fantastisk frihedsfølelse.

Kan være flere steder

Det er faktisk ret mange forskellige steder, at du med stor fordel kan installere en udendørs bruser. Det er selvfølgelig oplagt hvis du bor i hus med have. Men det er lige så oplagt hvis du har et sommerhus, en kolonihave og faktisk også flere steder i lejligheder, hvor der er en terrasse, hvor det er muligt.

Fordelene ved udendørs bruser

Der er naturligvis en række super fede fordele og behagligheder ved at have installeret en udendørs bruser i dit hjem eller sommerhus. På de varme dage er det bare super behageligt lige at blive skyllet igennem. Har du været på stranden er det bare lækkert at få sand og salt væk på en nem måde. Eller hvis du bare lige trænger til at få vasket dit hår, så er en udendørs bruser stedet at gøre det.

Varmt og koldt vand

Specielt i mange sommerhuse og i kolonihaver er det nemmest at installere en udendørs bruser med koldt vand. Men det er ikke altid det mest behagelige og kuldegysningerne kan blive mange. Og der findes faktisk flere muligheder for at få varmt vandt i dit brusehoved.

De tre muligheder

Som udgangspunkt er der tre løsninger til at få varmt vand i rørene i din udendørs bruser. Du kan få en udendørs bruser med gasvandsvarmer, som du kan koble til udendørs bruser på. Måske ikke den mest elegante løsning, men det virker. Du kan også vælge at benytte solceller til at få opvarmet vandet til din udendørs bruser eller så kan du selvfølgelig vælge en klassisk VVS-løsning, hvor der installeres og trækkes rør via en professionel VVS-installatør.