Går du også med iværksætterdrømme? Har du heller ikke en stor opsparing liggende til diverse lagerbygninger, medarbejdere og alt, hvad der ellers hører til? Så kan du f.eks. starte med at oprette din egen webshop som https://www.kondomaten.dk/. Med en webshop kan du selv bestemme omfanget af dit produktudvalg. Hermed kan du også praktisk indrette dit hjem til lager. 

Husk på, at et lager både skal være praktisk og funktionelt. Det er ikke altid lige så nemt, som du måske forestiller dig at indrette dit lager. Her får du tre råd til at indrette dit hjem til lager, så du hurtigere og billigere kan sætte skub i iværksætterdrømmene.

hyldeløsninger til lager

Sørg for at gulvene er praktiske

Gulvene? Hvorfor skal de være praktiske? Det er måske ikke det mest åbenlyse, men det er faktisk vigtigt for, hvordan logistikken kommer til at fungere på dit lager. Uanset om dit lager er småt eller stort, så skal du f.eks. have plads til maskiner eller køretøjer. Du kan også vælge at indrette dit lager i f.eks. din garage. Her kan du vælge fugefri gulve, så det er behageligt at gå på. Desuden vil du heller ikke vælge et gulv, som er svært at rengøre, hvis du sælger produkter, som godt kan gøre gulvet beskidt.

Tænk f.eks. over, om dit lager kan holde til at der er trægulve eller om det kræver mere robuste gulve. Det kan ofte gøre forskellen på, om du skal oprette lager i selve dit hjem eller i garagen eller det udendørs anneks.

Vælg de rigtige hyldeløsninger

Det er vigtigt, at du vælger de hyldeløsninger, som passer til dit lager. Lige netop på dette punkt kan du spare rigtig mange penge, når du indretter dit lager. Du bør også forstå, at du ikke behøver at have en masse fine detaljer og brugsgenstande på dit lager. Faktisk behøver dit lager ikke bestå af mere end det mest nødvendige. Det betyder dog ikke, at du skal spare penge hvor som helst. Hyldeløsningerne er meget vigtige for, om dit lager virker optimalt. Husk på, at pris og kvalitet hænger sammen. Hvis du har brug for robuste hylder, skal du selvfølgelig investere i robuste hylder. Isæt hvis du skal opbevare store og tunge ting på hylderne.

Lager i garage

Sørg for at der er nok plads i rummet

Det fungerer ikke med et lager, hvor indretningen er for smal. Rummet skal også fungere rent logistisk. Det betyder, at der skal være nok plads på dit lager. Hvis i er to medarbejdere, skal der være plads til, at i begge kan være på lageret. Derudover skal i også kunne skelne mellem de forskellige varer. Jo bedre rummet er indrette, jo mere plads får du. Samtidig mindsker det chancen for uheld. 

Hvis du leder efter et større lokale til lager, kan du f.eks. overveje, om du skal tage kælderen, garagen eller overetagen i brug. Desuden bør du overveje, om der skal være plads til mange eller få hylder, mange eller få medarbejdere, og hvilken slags varer, du sælger. Sælger du f.eks. plakater, vil overetagen være et fint lokale til lager. Sælger du jord eller planter, kan det være bedre at holde lageret i et lokale, som godt må blive beskidt.