Vil du begynde at eksperimentere med indretning? Måske skal du til at flytte og mangler tips til det nye hjem, eller måske vil du bare gerne ændre på udseendet i din nuværende bolig. Uanset hvad, skal du vide, hvad du vil opnå, og hvilket udtryk, du gerne vil skabe.

Hold dig til én stil

Nogle mennesker kan godt lide en spontan tilgang til et projekt, hvor de løbende finder ud af, hvad de vil gøre for de enkelte dele. Men når det kommer til indretning, kan den tilgang godt ende i et lidt fragmenteret resultat. Det er en god idé at sætte dig ned, inden du begynder, og beslutte dig for hvilken stil, fornemmelse eller udtryk, du gerne vil opnå. Det vil resultere i et slutprodukt, der er mere i balance og harmoni.

Moderne indretning

Farvekoordination

Når du har bestemt dig for stilen, bliver alle efterfølgende beslutninger nemmere. Det gælder også farverne, som du vil inkludere i hjemmet. Hvis du vil have den skarpe og moderne stil, er hvid og sort meget populære. Går du derimod efter noget mere hyggeligt, er varme toner som rød, orange og brun mere gavnlige. Du kan prøve at eksperimentere med det selv. Hvilken fornemmelse giver pangfarver dig? Hvad synes du om pastelfarver? Kun du kan vide, hvad du bedst kan lide.

Find inspiration online

Hvis du føler, at du står helt på bar bund, eller at der er nogle bestemte ting, du mangler ideer til, kan du finde uendelige mængder af inspiration online. Med sider som klikket.dk kan du finde tips og tricks til boligen samt meget andet. Med internettet kan du lede efter helt brede søgeord eller specifikke krav, alt efter hvad du gerne vil have ideer til.

Hyggelig stue

Kom i gang

Hvis du er træt af dit hjems indretning, så skal du da gøre noget ved det! Tag situationen i egen hånd, og skab den ændring, du gerne vil se. Kan du ikke lide din sofa? Så skaf dig en ny. Synes du, at et lokale er for mørkt? Så inkluder lysere farver. Det er dig, der sidder på magten over dit hjem; brug den fornuftigt.