Ønsker du at ændre udtrykket i dit hjem ud fra farverige mønstre eller smukke motiver? Dette kan gøres enkelt og nemt ved at opsætte fototapeter. Fototapeter tilføjer kunst til hjemmet og kan skabe mange forskellige stemninger, alt efter hvad du ønsker at dit hjem skal afspejle. Der findes et hav af forskellige stilarter og udtryk, så du nemt kan tilpasse det til dine præferencer.

Vil du have mere inspiration? Så se mere om fototapet her.

Hvad er fototapet?

Fototapet er et slags tapet med et billede som fylder hele stykket. Det er et slags dekorativt tapet som kan anvendes til at udsmykke hele vægge, da det er i storformat. Et fototapet kan anvendes i alle slags rum, for at give den rette atmosfære. Der findes fototapeter til enhver smag og stil; hvad enten det er skovens grønne udtryk, et simpelt motiv eller kulørte billeder kan du nemt finde noget der falder i din smag.

Hvorfor bruge fototapet?

Tapetsering med fototapet er en kreativ måde at ændre blanke og kedelige vægge. Det kan skabe en unik stemning og du kan gøre udtrykket personligt ved at anvende egne billeder. Desuden er fototapet en smart måde at dekorere dit hjem på uden at du selv skal svinge malerpenslen eller klistre en masse små motiver sammen. Fototapeter kan desuden anvendes i alle rum, for at give den helt rigtige stemning. Der findes et hav af muligheder for at beklæde dine vægge med smukke og spændende fototapeter.

Hvad koster fototapet?

Prisen for et fototapet koster mellem 299 kr./m. og 329 kr./m. Prisen afhænger af, hvor stor en flade der skal tapetseres. Prisen svinger alt efter hvilken forhandler du vælger.

Hvor kan man købe fototapet?

Fototapet kan købes hos flere forhandlere. Der findes mange forhandlere på nettet som udbyder fototapeter i forskellige motiver, farver og størrelser. Dermed er der rig mulighed for, at gå på opdagelse efter et fototapet som kan være med til at skabe lige præcis det udtryk du ønsker. Køber du dit fototapet på nettet er du næsten altid garanteret hurtig levering.

Indretningstips til indretninger med fototapet

Der er uendelige muligheder, når det kommer til at dekorere med fototapet. Ønsker du en mere hyggelig og lun stemning i din stue kan du tapetsere en flot bogreol på en af væggene. I soveværelset kan du opsætte en skov med træer, for at skabe et smukt naturmiljø med dybde og beroligende atmosfære. På badeværelset kan et fototapet med inspiration fra havet være en god mulighed for at skabe en hyggelig stemning. Den blå farve kan indbyde til ro og afslapning.

Du kan også anvende fototapet på børneværelset. Dette er en smart og populær måde at indrette børneværelset på, da det skaber personlighed og tilføjer hygge og varme til dit barns værelse. Eksempelvis findes der et hav af dyremotiver og eventyrlige designs.

Det er ikke kun i hjemmet fototapeter har deres anvendelighed. På arbejdspladsen kan fototapeter anvendes til at skabe en atmosfære, der indbyder til eksempelvis ro og koncentration. Dette kunne eksempelvis være botanisk kunst eller simple mønstre.

Fototapeter er kort og godt en god mulighed for at give et rum en unik stemning.

Indretning med fototapet

Når det kommer til indretning med fototapet, så er der flere måder hvorpå man kan lave en indretning, som går hånd-i-hånd med fototapet. Det gælder blandt andet for pyntepuder, hvis væggen med fototapet er i en stue med sofa. Se mere om pyntepuder.

Der er også mange andre gode indretningstips, som kan være en god kombination med fototapet. Vil du gerne have flere indretningstips til indretning med fototapet, så klik ind på denne side og få meget mere inspiration til indretning af dit hjem.

Slutteligt kan der være fordel i at læse med i et anerkendt online magasin om boligindretning. Sådan et finder du på bobedre.dk, som du kan se mere om her. Her er det værd at bemærke at det ikke kun behøves at være de nyeste trends og moderne elementer man går efter. Find din personlige stil, find gamle magasiner og se om du ikke også kan blive inspireret deri. Selvfølgelig vil man også gerne være med på moden, men det er ofte mixet der gør at det blive godt – ikke kun det seneste nye trendy og ikke kun noget tudse gammelt. Men hybriden.