Hvis du er på udkig efter en ny seng, vil du sandsynligvis støde på mange forskellige produkter og mærker. Det kan være svært at vide, hvilken seng der er bedst i test, og hvilken der passer bedst til dine behov.

For at hjælpe dig med at finde den bedste seng i test, har vi kigget på 3 populære senge: Haven Original kontinentalseng, Venus Natural elevationsseng og Jupiter boxmadras.

Vi har undersøgt anmeldelser, købsbetingelser, forhandlere og diverse test af senge, for at finde den bedste seng i test på det danske marked lige nu.

Resultatet er klart og overbevisende.

Hvilken seng er så bedst i test?

Den bedste seng lige nu er Haven Original kontinentalseng. Det er en overbevisende vinder af vores senge test.

Det er den bl.a fordi at det er den bedste seng i Sovneksperterne.dk’s senge test, og fordi at den er blevet testet i testfaktas 3 uafhængige laboratorier, hvor den blev udnævnt til at være den bedste seng, af de 9 senge der indgik i testen.

Faktisk var det den bedste seng, de nogensinde havde testet i en senge test.

Følgende ting blev afprøvet i senge testen:

  • Åndbarhed
  • Kvalitet i fjedring og konstruktion
  • Topmadrassens kvalitet

Ergonomi:

  • Fleksibilitet og støtte til ryg og skuldre
  • Fleksibilitet og støtte til lænd og hofte
  • Trykaflastende evne

Haven Original – Bedste seng

Haven Original kom ud som en overbevisende vinder, med en samlet score på 8,38. Det er den højeste score nogensinde. Og Sovneksperterne.dk giver den en lignende anmeldelse, som bedst i test seng.

De konkluderer at: “Haven Original er en af de bedste senge på markedet. Den scorer højt på alle parametre, og er helt klart et godt valg til dem, der ønsker sig en super god seng.”

Med 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud, ramme af svensk fyrretræ, behagelig topmadras med den optimal støtte, syv komfortzoner og forskellige fastheder, er du sikker på at dette er en yderst behagelig seng. Det er absolut en af de bedste senge nogensinde, hvis ikke den bedste seng.

Du får utrolig meget seng for dine penge.

Hvorfor er det en god seng

Mange andre senge har kun fem komfortzoner samt en memory skum topmadras. Her får du en eksklusiv seng med en latex topmadras, i bedste kvalitet.

Ofte er det dog en valgfri topmadras der følger med, hvor valget står mellem latex eller memory skum. Langt de fleste foretrækker latex, fordi natur latex er ventilerende og dermed giver det en behagelig temperatur i dit soveværelse, i hele sengen.

Her får du dog en helt special latex topmadras, som er produceret i danmark, med den unikke SonoCore metode. Det giver en endnu bedre topmadras, med den optimale støtte, og dermed en komplet seng, der kan give dig rigtig god søvn.

Alle topmadrasser hos BedreNætter er i øvrigt Svanemærket. Svanemærket betyder, at du kan være sikker på en så ren produktion som muligt, uden skadelige stoffer.

Faktisk er Svanemærket et af de sværeste mærker man kan opnå.

Derfor kan vi trygt anbefale Haven Original seng, som den bedste seng i test lige nu, hvis du er på udkig efter en ny seng. Det er, som sagt, en solid seng med hele 25 års garanti på fjedre- og rammebrud.

Senge test bekræfter den gode seng

Den danskproduceret kontinentalseng, med ekstra støtte i selve madrassen, grundet de syv komfortzoner, med topkvalitets topmadrasser på toppen, er den rette seng både for dig der vil have en blød seng, med pocket fjedre og en blød topmadras. Samt for dig der vil have god støtte, og en seng med en solid træramme, i dit soveværelse.

Hvis du vil have flere informationer om Haven Original kontinentalseng eller andre populære senge på det danske marked, kan du besøge Sovneksperterne.dk eller Testfakta.dk

Du kan købe denne seng hos bedre nætter, der har over 4 stjerner på trustpilot. Det vidner om en troværdig og serøs forhandler.

Alle deres senge sælges med 100 dages prøvetid, så du kan bytte sengen eller selve madrassen til forskellige fastheder, og med forskellige komfortzoner.

Hvilken type seng er bedst?

Nu findes der jo flere typer senge og Haven Original fra senge testen er en kontinentalseng. Det kan ikke sammenlignes med en elevationsseng eller boxmadras, som begge har en helt anden opbygning.

Kendetegnende for kontinentalsengen er de dobbelte madrasser, som ligger ovenpå hinanden. Det ser du ikek ved elevationsenge eller boxmadrasser.

Derudover har kontinentalsengen en mere fast siddekomfort, hvilket er fordelagtigt for folk der lider af rygproblemer.

Dyreste og billigste sengetype

En elevationsseng er ofte den dyreste type seng på markedet og de fungerer ved at have et motoriseret løftesystem, som giver mulighed for at justere sidde- og liggekomforten.

Dette kan dog også reguleres på en almindelig kontinental seng ved at flytte puden bagved nakken.

En boxmadras er en billigere alternativ til både elevationssenge og kontinentalsengen. Ikke desto mindre er det stadig en af de mest populære sengetyper herhjemme. Hovedsageligt på grund af den billigere pris.

Den bedste seng med elevation

Selvom Haven også fås med elevation, har vi nu alligevel valgt at nominere Venus Natural, som den bedste seng med elevation, ligesom Sovneksperterne.dk og Sengeguruen.dk

Venus Natural er en nyere og opgraderet model af den populære Venus seng. Venus var bedst i test i mange år, da den kom ud. Nu har vi så arvetageren her.

Det er en formiddabel elevationsseng, som har alt det den skal have, på en komfortabel måde. Den solide og lydløse motor, App til at styre med, luksus topmadrassen, den gode springmadras og den stabile ramme i solidt svensk fyrretræ.

Sengen er yderligere flot og elegant at se på, især med sengegavlen monteret. Det giver den et klassik, men samtidig moderne udseende.

Venus Natural er den bedste seng med elevation

Vi har altså valgt Venus Natural, som den bedste elevationsseng på markedet, i denne senge test.

Venus Natural er dog en af de mere dyre senge, og prisen starter fra 27.495,- Til gengæld får du også en seng i høj kvalitet med en trykaflastende topmadras, 25 års garanti på ramme, syv komfortzoner, trådløs fjernbetjening, ergonomiske pocketfjedre og en ramme af svensk fyrretræ.

Det er en luksuriøs seng der er produceret i danmark.

Det er en komfortabel seng, der fås med forskellige fastheder, for optimal støtte, samt temperaturregulerende og vaskbart betræk, så du kan tilpasse sengen til din krop.

Det er ikke en billig seng, men til gengæld er det en danskproduceret seng, hvor du kan ligge utroligt blødt, med trykaflastende pocketfjedre, for optimal komfort.

Vil du prøve sengen derhjemme, er det også muligt. Du får nemlig 100 dages prøvetid på en eksklusiv seng som denne.

En billig seng med 15 års garanti på ramme

Hvis dette er for dyrt, kan vi anbefale den lidt billigere model; Jupiter boxmadras. Den koster ca. 16.995,- Prisen varierer dog meget alt efter størrelse og hvilke ben man vælger til sin seng.

Ligesom du også kan tilkøbe sengegavle i forskellige størrelser.

Jupiter serien af forskellige typer senge er dog generelt billigere, end de fleste andre senge serier. Og du får meget seng for dine penge med den senge serie.

Det er en god seng med fem komfortzoner og valgfri topmadras i memory skum eller memory foam.

Rammen er bygget i svensk fyrretræ, og sengen har været bedst i test i en senge test før. Det vidner om at dette er god seng og et godt alternativ til de lidt dyrere senge.

Vær dog opmærksom på, om den er produceret i danmark, og med de 15 års garanti på ramme, når du skal købe din nye seng.

Sengen fås i øvrigt som kontinentalseng, elevationsseng og boxmadras.

Bedst i test seng med pocket fjedre og fem komfortzoner

De bedste senge er, efter vores vurdering, produceret i danmark, og de indeholder pocket fjedre med ekstra støtte for god søvn. Samt en solid træramme med hele 25 års garanti på rammebrud.

Når du skal købe ny seng skal topmadrassen være i latex eller memory skum og 200 cm lang. Og det skal være den type seng som du foretrækker.

Du skal ikke gå på kompromis for at spare lidt penge, når du skal købe seng. Det er ikke her du vil spare, medmindre at du bliver nødt til det, fordi du tilbringer 33% af dit liv i sengen.

Hvilken seng skal jeg vælge?

Hvis du hellere vil finde en anden god seng, så er det absolut også muligt. Der er flere forhandlere der sælger gode senge.

Sørg for at sengen er produceret i danmark, med enten 15 års garanti eller 25 års garanti på fjedre og ramme.

Den skal have minimum fem komfortzoner, men hellere syv komfortzoner. Din nye seng skal yde god støtte og være 200 cm lang.

Er det en elevationsseng, skal den have trådløs fjernbetjening og ergonomiske pocketfjedre. Rammen skal være i svensk fyrretræ og skal kunne prøve sengen derhjemme.

På den måde kan du være sikker på, at vælge en behagelig seng, der kan give dig god søvn.

Du kan læse en anden senge test som denne, hvis du stadig er i tvivl om, hvilken seng, der er den rette seng for dig.

Hvilken senge forhandler skal jeg vælge?

Der er mange forskellige forhandlere af senge. De senere år er der kommet endnu flere, hvor du kun kan købe senge online.

Det betyder at du f.eks kan prøve sengen i butikken, før du køber den. Men det er faktisk heller ikke vigtigt.

Det vigtige er, at du har mulighed for at prøve sengen derhjemme, i et passende antal dage. Det hjælper nemlig ikke at prøve sengen i 5 minutter i butikken.

Det kan faktisk tage helt op til tre måneder, før din krop har vænnet sig til din nye seng, og først der, kan du afgøre om det er den rigtige seng for dig.

Derfor anbefaler vi altid, at du køber din nye seng hos Bedre Nætter, Nordic Dream eller en anden forhandler, som også tilbyder en lang prøvetid.

Hvad skal du holde øje med når du køber ny seng?

Du skal være opmærksom på længden af garanti, forhandleren tilbyder dig. 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud eller 25 års garanti på fjedre- og rammebrud, skal du have, hvis det er en god seng du køber.

Senge skal helst være bygget med solid træramme i svensk fyrretræ. Det giver en robust seng og selve madrassen skal have minimum fem komfortzoner, men det er bedre med syv komfortzoner.

En valgfri topmadras, enten en latex topmadras eller memory skum eller memory foam topmadras, skal der også følge med.

Er der ikke valgfri topmadras, så skal der være en latex topmadras, da den er den klart mest foretrukne, til en ny seng.

Er du stadig i tvivl, om hvilken seng du skal vælge, kan du læse vores senge test igen, fordi der er altså gode senge med her.

Nordic Dream er en god senge forhandler

Nordic Dreams senge bekræfter i øvrigt, at alle tekstiler hos dem er Oeko Tex mærket. Oeko Tex er din garanti for, at der ikke er brugt skadelige stoffer, i produktionen af den gode seng.

De har en karakter på 4,9 ud af 5,0 på stjerner på Trustpilot. På den måde kan du være sikker på, at hvis du køber ny seng hos, så vil det, uden tvivl, også være en af de bedste senge på markedet.

Du er garanteret god støtte og du kan vælge en latex eller memory skum topmadras. Memory foam gør at madrassen tilpasser sig din krop, samtidig med at den holder på varmen.

Det kan være godt hvis du har problemer med ryggen, da det ofte er den optimale støtte, for netop det problem. Den rette seng er i det hele taget vigtig, hvis du skal have god søvn.

Der er dog også andre vigtig ting, du skal overveje hvis du har problemer med at sove.

På Sundhed.dk kan du få gode råd til bedre søvn, skrevet af speciallæge Jan Ovesen. Du kan læse hans råd mod søvnproblemer her.

BedreNætter sælger de bedste senge

Hos bedre nætter kan du få en komfortabel seng, med en trykaflastende topmadras, syv komfortzoner eller fem komfortzoner.

Yderligere får du også 15 års garanti eller 25 års garanti, ramme i svensk fyrretræ, topmadras med enten latex eller memory skum eller memory foam og trådløs fjernbetjening til din nye seng.

Det er altsammen med til, at give dig god søvn, i en robust seng. Du får meget seng, med en danskproduceret kontinentalseng hos Bedre Nætter.

En kontinentalseng leveres altid med to madrasser og to lag fjedre, plus en latex eller memory skum topmadras til toppen. En kontinentalsseng består nemlig af tre lag.