156h156.jpg

Hvis din Macbook pludselig er langsom, behøver du nødvendigvis ikke at gå ud at købe en ny. Der findes nemlig en række programmer, der kan optimere din computers ydeevne, så den bliver ligeså hurtig, som da du købte den. Læs mere nedenfor.

kontor

Sådan gør du

Oplever du, at din Macbook er blevet langsommere end normalt, og at du ofte må væbne dig med tålmodighed, hver gang du åbner et program? Det kan i den grad være frustrerende. Heldigvis findes der en løsning – herunder diverse hjælpeprogrammer, der er i stand til at gøre din Macbook hurtigere igen.

De fleste programmer er relative simple, og det kræver ikke, at du sætter dig en hel masse ind i, hvordan de fungerer. De fleste har nemlig en udførlig guide, der fortæller dig, hvad programmet gør. Det eneste, du skal gøre, er faktisk bare at downloade det program, du beslutter dig for. Dog bør du lave grundig research, inden du vælger, så du er på den sikre side. 

Programmernes formål er at optimere din computers ydeevne ved at fjerne diverse filer og apps, der kan være skyld i, at den arbejder langsomt. Derudover vil programmet i fremtiden beskytte din computer mod eventuelle virusser. Der ligger helt sikkert mange unødige installationer, programmer og filer, som i realiteten bare kan slettes. Ved at fjerne alle disse ting, er du allerede godt på vej mod at få en helt ny Macbook igen. 

Du har helt sikkert tænkt, at det eneste rigtige at gøre, ville være at købe en helt nye computer. Men så langt behøver du faktisk ikke at gå, hvis du downloader et program som MacKeeper. I de fleste tilfælde er det nemlig bare harddisken, der trænger til at blive ryddet op.

Laptop

Hvorfor vælge Mackeeper?

MacKeeper gør ikke kun din Macbook hurtigere, men den bidrager ligeledes med en række andre ting, der vil komme dig til gode i fremtiden. Du behøver derfor ikke længere ligge søvnløs over, hvorvidt din Macbook vil overleve, og hvor mange penge du skal hive op af lommen for at kunne betale en ny. Et program som MacKeeper er især genialt til dig, der er studerende og ikke har de store penge. 

Programmet er ikke helt omkostningsfrit, men til gengæld sørger programmet for at beskytte din computer i fremtiden, så du undgår virusser. Desuden beskytter programmet dit data, når du surfer på internettet. Programmet sørger nemlig for, at alt hvad du foretager dig på internettet, forbliver helt anonymt ved at kryptere dataet.

Hvad kan du selv gøre?

Du kan selv starte med at sortere i alle filer, apps og installationer. Du kan i øvrige tjekke din harddisk for nærmere at undersøge, hvad det helt præcist er, der ligger og fylder på din Macbook. Derudover det altid en god idé at lukke ned for de programmer, du ikke bruger – de har nemlig også noget at sige i forhold til hastigheden og brug af RAM og CPU. Derudover har de fleste en tendens til ikke at lukke deres Macbook, men faktisk bør du indimellem slukke den helt for netop at undgå, den bliver langsom.