156h156.jpg

Der er flere og flere, der arbejder hjemme – på fuld eller deltid. Det betyder, at der er brug for hjemmekontor i både store og små hjem. Det kræver, at der er plads og ro et sted, hvor du kan sidde og få arbejdet fra hånden, så du kan komme ud og være en deltagende del af familien. Herunder kommer de bedste tips til, hvordan du indretter et hjemmekontor på en praktisk og behagelig måde, hvad enten du bor på 80 eller 300 kvadratmeter.

minikontor

1. Bordet

Det kan være svært at finde et skrivebord, der passer til dine behov. I dag arbejder langt de fleste af os på computeren, og derfor er det ikke nødvendigt med de store skriveborde, man havde tidligere. Det betyder, at du ikke behøver at holde dig til at kigge på skriveborde. Du kan også vælge et sofabord og sætte højere ben på eller investere i en lækker træplade i præcis de mål, du ønsker, og sætte et sæt smukke ben på.

Det vigtigste er, at dit bord passer i højden, men fordi de fleste stole kan indstilles i højden, kan du med relativ sikkerhed vælge frit blandt ben i spisebords- og skrivebordshøjde.

2. Stolen

Det er så vigtigt, at du vælger en stol, du kan holde ud at sidde i mange timer hver eneste dag. Derfor er det ikke her, du skal gå efter æstetikken. Selvfølgelig er det muligt at finde behagelige stole, som også er smukke, men komforten bør altid komme før æstetikken.

Kig på både almindelige kontorstole, men også på de større og mere ergonomiske gamerstole, som er designet til at holde dig komfortabel i mange timer foran computeren.

Skal din stol stå i et separat rum, der skal fungere som hjemmekontor er udseendet ikke vigtigt, men skal den stå i et rum, der også har en anden funktion, er det rart at vælge en, der passer ind i indretningen.

indretning af hjemmekontor

3. Finansieringen

Det kan være dyrt at indrette et nyt kontor, og det er ikke alle, der har pengene stående på kontoen. Heldigvis kan du let og hurtigt låne pengene på nettet. Lån 20.000 og indret dit drømmekontor med alt, hvad det indebærer af møbler, elektronik og diverse. 

Det tager dig ikke mere end et par minutter at ansøge, og du kan selv være med til at bestemme, hvor længe lånet skal løbe, og hvor meget du vil låne – det er let og hurtigt.