Dette indhold er sponsoreret

Når man skal give sit hjem et personligt præg, kan det være en god idé at starte med de største rum i boligen. Stuen er ofte et af de første rum, som gæster kommer til at se, og derfor er det også her, du kan sætte dit personlige præg på boligen. Du kan for eksempel hænge posters op eller male væggene i stuen i din yndlingsfarve. Det er dog vigtigt, at du ikke overdriver det med pynten, da det nemt kan virke rodet og uoverskueligt. Prøv derfor at finde en balance mellem hygge og orden, så du og dine gæster føler jer velkomne.

Hvor meget plads har jeg til rådighed i min stue?

Det varierer meget fra hjem til hjem, hvor meget plads man har tid rådighed. Hvis du har en lille stue, kan det være en god idé at udnytte pladsen bedst muligt. Dette kan man gøre på flere måder. Har man et tv, kan det muligvis hænges op på væggen for at spare plads. Nogle sofaer har også et opbevaringsrum indeni, hvor man kan opbevare tæpper, så de ikke ligger og roder.

Hvilken type møbler passer bedst til min stue?

Det er meget forskelligt hvilken type møbler der passer bedst til ens stue, da det afhænger af mange faktorer. For det første skal man overveje størrelsen på sin stue, og hvor meget plads der er til at gå rundt i rummet. Er der plads til at have et lille sofabord foran sofaen, eller skal det udelades? Dette kommer også an på hvor stor din sofa er, og om den fylder hele rummet ud. Hvis du har en mindre stue, kan det være en god idé at overveje at have en mindre sofa, som ikke fylder så meget i rummet. På den måde vil der typisk være mere plads til andre ting såsom reoler eller et bord.

Hvordan kan jeg udnytte pladsen i min stue optimalt?

Et af de vigtigste møbler i ens stue er nok sofaen. For det første, så er sofaen noget af det første man ser, når man kommer ind i sin egen eller andres stue. Det er det møbel, der fylder mest, og typisk også fylder ud i rummet. Derfor er det også sofaen, som man kan overveje at skifte ud, hvis man gerne vil ændre på udtrykket af sin stue og udnytte pladsen bedre. Man kan eksempelvis overveje en mindre sofa eller en daybed i stedet.

Det er en god idé at give din stue et personligt præg, så du føler dig hjemme i rummet. Det kan være en samling af dine yndlingsbilleder, pyntegenstande eller møbler.