Der er i dag rigtig mange, der føler sig hæmmet i den måde, som de bor på. De har svært ved at finde ud af, hvordan de kan indrette sig mest optimalt, og derfor ender det ofte med halvfærdige og om noget nogle upraktiske løsninger, som der slet ikke hører sig til i ens hjem. Bor man meget småt, kan problematikken blot være større, idet der så er flere ting, som man skal forholde sig til. Heldigvis er der ikke nogen grund til at gå på kompromis med garderobeskabe, selvom man bor på få kvadratmeter.

Det er ikke let

Når man ikke har så meget plads at gøre godt med, kan det være særdeles svært at finde ud af, hvordan man bør indrette sig, således man får mest ud af den plads, som man nu engang har. Det betyder, at man ofte skal tænke meget praktisk og funktionelt og også gerne en smule ud af boksen til tider. Og det er ikke alle, der synes, at det er lige til.

garderobeskabe

Kig på dine møbler

Dog kan man som en hjælp starte med at tage et kig på de møbler, som man har i sin indretning i sin bolig. Ofte er de nemlig langt fra så praktiske, som de med fordel kan være. I dag findes der et stort udvalg af mange forskellige møbler, som hører sig ind under den multifunktionelle kategori. Det vil sige, at det er muligt at finde et sofabord, som der også kan bruges til smart opbevaring lige såvel, som det gør sig gældende med senge, som er blevet løftet op i højden. Og når man bor på meget få kvadratmeter, kan det være en fordel at benytte sig af sådanne multifunktionelle møbler i sin indretning.

Læs om nogle af de andre populære møbelhuse her: Ilva, Jysk, My Home, IKEA, Biva, Magasin, Sinnerup, og Idé Møbler.

Multifunktionalitet

Et sted, som det dog er svært at finde multifunktionalitet, er ens garderobeskab. Det er nemlig nødvendigt med alt den plads, som der findes her inden i, og der er således ikke plads til andre praktiske løsninger. Dog kan de fleste garderobeskabe sammensættes således, at de kommer til at udgøre et om noget praktisk element i ens indretning. Det handler bare om at tænke på de mange muligheder, som der byder sig.

Smart indretning af garderobeskab

For det første kan det være en fordel at vælge garderobeskabe, som ikke er så dybe som ellers. Hvor ofte er det, at man bruger alt dybden på sine hylder? Ikke særlig ofte, og der kan det være en pladsbesparende faktor, som man kan benytte sig af. Derudover er det fornuftigt at få indretningen i selve garderobeskabene sammensat, således de synes brugbare til specifikke formål. Find derfor ud af hvad du lige præcis har behov for og design ud fra det behov.

garderobeskabe

Hav fokus på skydelåger

For at gøre skabet endnu mere pladsbesparende, kan det også være en fordel at se bort fra de normale låger, som der kræver en del plads ude i et rum, således de kan åbne og lukke ubesværet. Tænk i stedet på skydelåger og opdag, hvor meget mere plads og rum du vil føle, at du får i dit hjem. Det er således ofte kun små ændringer, der skal til, førend der opleves en stor forskel i ens hjem.