Er projekt indretning gået i gang? eller vil du gerne gøre din hverdag en smule nemmere? Før i tiden var det funktionelle i højsæde, der var ikke særlig stor omtanke på hverken stil eller æstetik. Hvad der virkede og fungerede var det der blev brugt. 

I dag ser man og bliver man både påvirket og inspireret af smukt indrettede boliger, på både fjernsynet og på de sociale medier. Oftest følger vi tidens trends eller også har vi fundet lige netop den stil vi hviler i og som passer bedst til os og vores hjem.

Funktionel indretning

Æstetik og funktionalitet er begyndt at gå hånd i hånd

Selvom æstetikken ikke var medregnet i det funktionelle, når det galt indretning, før i tiden, så er det blevet mere in og derfor nu også nemmere. 

Du kan finde smukke multifunktionelle møbler, som for eksempel sovesofaer, sammenklappelige borde, der også fungerer som en opslagstavle eller skabe der fungere som en fuldendt krea-station med bord og opbevaring når du åbner det. Du kan endda finde magnetmaling i mange forskellige farver, så selv dine vægge kan blive funktionelle og stadig smukt dekoreret. 

Mulighederne er mange og det kan vi takke teknologien for. Teknologi har gjort det nemmere for os at kommunikere med hinanden, samt indhente inspiration og idéer fra andre. Disse bliver forbedret for hver gang de bliver brugt og det skaber smukke resultater af funktionelle og æstetisk smukke ting og møbler. 

Det er dog ikke alle funktionelle ting, der kan blive helt pæne, men de er alligevel en nødvendighed. For eksempel har vi porcelænstronen, altså toilettet. Det i sig selv bliver aldrig helt tiltalende eller æstetisk, men selv rummet kan vi gøre indbydende og så lægger man ikke så meget mærke til tronen.

elstander

Teknologi – en del af din indretning

Det er ikke kun indvendigt vi skal have funktionalitet, det skal vi også udvendigt.

Som beskrevet tidligere er teknologien med til at udvikle vores indretning og perspektiv, dette drejer sig også om vores køretøjer. 

Teknologien er ikke kun med til at udvikle vores indretning, den bliver også en større del af den. 

Efter elbilen er kommet på markedet er den blevet mere og mere udbredt, og det er helt sikkert et produkt der er kommet for at blive. Er du den lykkelige ejer af en elbil, så er det også vigtigt at du passer godt på den. Her kan du med fordel investere i en ladestander til bil. Denne er ikke synderligt æstetisk, men ikke desto mindre yderst nødvendig, hvis du vil passe godt på din bil. 

Hvorfor skal du have en ladestander på din matrikel, når du kan finde den rundt omkring i hele Danmark? Det skal du fordi du kan forlænge din bils batteris levetid, hvis du oplader det ordentligt. Dit batteri kan blive afladet i løbet af natten, specielt i de kolde tider og dette er ikke godt for batteriet. 

Funktionaliteten i en ladestander opvejer derfor en smule for æstetikken. Du kan dog godt dekorere omkring den eller gemme den væk i garagen, så den ikke vil blive alt for malplaceret.