Der er intet bedre end filmhygge, specielt nu når det er ved at blive koldt udenfor, og vi skal til at tilbringe mere tid i hjemmet. Men for at sikre, man kan have en ordentlig filmhygge hver dag, skal hjemmet været indrettet og parat til det. Se mere om det lige her.

hyggelig stue med farver

Alt det du skal bruge til filmhygge

Der er en masse ting, man skal bruge, når man hygger i hjemmet. Først og fremmest er en god sofa en god ide, især en sofa med masser af plads, så alle vennerne kan være med. Så hvis du overvejer om en lille sofa er bedre end en stor, er svaret nej. Der skal altid være plads til alle i hygge tiden.

Udover det, har du brug for pyntepuder, men som også er behagelige. Måske nogle pelsede puder, de er altid rare og bløde at ligge på. Gerne nogle store puder, man kan sidde op af, så man sidder godt i den store sofa. En helt anden ting, der kan gøre filmhygge endnu mere hyggeligt, er hyggelys. Det er for eksempel julelys eller LED lys, som bare giver en helt specielt stemning.

Kan du afspille film og dvd?

For at man kan have en filmaften, skal man jo også kunne afspille film. Hvis det er noget du vil gøre på din computer, er der visse ting, du bliver nødt til at vide. Det er ikke altid nemt at afspille videofiler, dvd’er og lydfiler på computeren. Har du problemer med dette, skal du se mere på Codecs.dk. Man skal helst være sikker på teknikken virker, inden alle vennerne eller familien kommer til filmhyggen.

film på pc

Et hjem indrettet til hygge

Møbler, pynt og farver, har alt sammen en betydning. Et hjem fyldt med rolige og behagelige farver som for eksempel blå eller lilla, giver jo netop en beroligende og hygge agtig følelse. Derfor kan man farve en væg lilla, have et blåt bord eller have puder i nogle af disse beroligende farver. Det betyder meget mere end du tror.

Et koldt hjem, altså et hjem, der kun er sort eller hvid, giver bare ikke en hyggelig følelse. Det er selvfølgelig ikke kun blå og lilla, der kan give en hyggelig følelse. Men generelt bare noget mere farve, eller noget, der er lidt hyggeligt som planter, små lamper eller andet, er alt sammen med til at gøre en forskel.

En ny og moderne stil, der også er rigtig hyggelig, er den her natur agtige stil. Møbler af mørkt eller lyst træ, en masse planter, hyggelige kædelys og mange andre ting, som vi ser i naturen. Det er helt klart en stil man kan indrette sit hjem med, hvis man gerne vil have en hyggelig og afslappende stemning.