Hvis du godt kan lide at få dig et lækkert glas gin og tonic eller et glas vin efter en lang dag på arbejdet, så skal du læse med her. 

I denne artikel gives der nogle gode råd til, hvordan du kan skabe bedre plads til alkoholen derhjemme og dermed altid vide hvor du skal tage hen, hvis du har brug for en lille drik.

Garage

Har du en kælder eller garage? 

Hvis du har en kælder eller garage, så er det helt oplagt at lave lidt plads i disse områder af din bolig til al din alkohol. 

Med et par hurtige hylder kan du hurtigt smide nogle kasser med cider eller flasker vin op et sted, hvor børnene ikke kan nå det. Det er nemlig ikke så godt hvis det mindre barn lister sig ud i garagen og ved et uheld tager en cider, fordi de troede det var sodavand. 

Du kan eventuelt købe nogle hylder inde på nettet eller ved den lokale møbelbutik, som du kan smide op nede i kælderen eller ude i garagen. Men hvis du har fingrene godt skruet på, så kan du altid selv gå i gang med at lave disse hylder eller en lille reol. Det kan endda være et meget morsomt lille projekt at gå i gang med. 

Bolig

Har du plads inde i stuen? 

Hvis du har pladsen til det inde i stuen, så kan det også være en god ide at dedikere et aflåseligt skab til det herinde. På den måde er det også lidt nemmere at komme til, når lysten til en tanqueray gin og tonic slår en. Og man har ikke brug for at tage sko på for at komme ud i garagen eller ned i ens støvede kælder. 

Husk dog at have dette lille skab aflåst. Det er især meget vigtigt, hvis du har små børn i hjemmet, som muligvis ikke forstår hvad det er for drikkevarer mor og far har stående ovre i hjørnet af stuen. 

Du kan hurtigt købe et skab designet til formålet inde på nettet eller ved de fleste lokale møbelbutikker.