12Hvis du holder af orden i din indretning, så kan du organisere dine opbevaringskrukker, glas, bøtter med selvklæbende labels. De kan bruges til at angive indholdet, og gør at alt har sin plads. Det er med til at få styr på rodet. Eller at forhindre rod i at opstå.  

Gryn, mel, havregryn, ris, bønner, linser og pasta – varer, der har en fast plads i de fleste køkkener. Det er oplagt at opbevare de tørre varer i glas, bøtter eller andre fine beholdere. Du kan nemt holde styr på indholdet ved at sætte et mærkat på. Mærkaterne klistres nemt på, og har både en praktisk og en dekorativ funktion.  

Labels til hjemmelavede produkter

Det kan være, at du står og sylter rødbeder derhjemme. Eller laver din egen marmelade. Det kan også være, at du har din helt egen produktion af honning. Her er det oplagt at få lavet nogle flotte etiketter, der kan pryde glassene. Det giver et elegant udtryk. Det er også med til at gøre modtagere opmærksomme på indholdet. Hvis du skal give dine hjemmelavede produktioner væk som gave er det et rigtigt fint touch at sætte en label på. Du kan få lavet dine helt egne etiketter, så dine produkter er helt unikke. 

Klistermærker i egen form 

Du kan vælge klistermærker i lige præcis den størrelse og form, der passer dig. Altså customised mærkater. Så uanset hvilken klistermærke-ide, du brygger på, så kan du få den ført ud i livet. På denne side kan du finde et univers af muligheder for at få lavet dine helt egne selvklæbende etiketter. Der er også hjælpe at hente, hvis du skulle have brug for det. 

Der findes forskellige materialer at vælge imellem, der alle giver forskellige udtryk på din beholder. En transparent label giver plads til indholdet, mens en fuldfarve etiket øger opmærksomheden på mærket. 

Færdiglavede mærkater klar til brug 

Der findes også færdiglavede klistermærker, der kan sættes på fx glassene. Læs nedenfor om de smarte tavle-klistermærker.  

De flotte tavle-klistermærker kan klistres på et væld af forskellige overflader. Det være sig stof, glas, papir, metal, træ eller plastik takket være den stærke lim på bagsiden. De er lavet til at skrives på med kridt. Det giver et helt særligt udtryk, som ikke normalt kendes fra klistermærker. Du kan vælge mellem forskellige former som ovale eller med udsmykkede kanter. De leveres på ark, og du får flere ark med i din bestilling.