Det er altid fedt at vide, at ens hus reflekterer ens egen stil og kreativitet. Derfor er det vigtigt, at man vælger forsigtigt, når man køber møbler og maler. Det hele kan selvfølgelig laves om, men det er fedest, hvis man kan nøjes med at ændre lidt af gangen.

Hav et par ting, som nemt kan skiftes ud, når modem skifter, men hold resten mere tidsløst. Så slipper du for hele tiden at købe nyt.

Find den egen stil ved at prøve dig frem. Du kan også finde masser af inspiration online og blandt venner og familie.

Hvad med ude?

Det kan være fedt også at udtrykke sin stil, når man er på ferie. Det kan du eventuelt gøre med tasker og kufferter fra lækre mærker som Day Et UK, som designer lækre rullekufferter, håndtasker og meget mere.

Du kan også eksperimentere med dit tøj. Det kan være nemmere, når man er på ferie, hvor man har overskud og er væk fra hverdagens stress og jag.

Det kan være, at du akl prøve en ny farve eller en flot hat i dine outfits. Det er helt op til dig, men det kan være rigtig sjovt.

Og så hjem igen

Du kan også afprøve stilarter i dit hjem ved at indrette hvert rum forskelligt. Måske bliver du glad for variationen, men det kan også være, at det ene rum bare klikker med tiden, og så kan du arbejde hen mod at få de andre rum i denne stil.

Indretningt skal være sjovt, men det er også vigtigt, at det er funktionelt, så din hverdag hænger sammen.

Har du børn i huset, så skal der også tages hensyn til dem, og så er det måske smart at vente lidt med de dyreste og meste skrøbelige møbler og ting, så du først køber dem, når ungerne er blevet store. Det kan også være et godt tidspunkt til atprøve noget nyt, så det kommer ofte helt naturligt.

Ønsker de ikke at beholde deres værelser, når de er flyttet hjemmefra, så kan du om danne dem til gæsteværelser med sjove temaer. Her kan man virkelig lege med stil og udtryk, så det er bare med at finde kreativiteten frem, når de skal dekoreres. Der er masser af muligheder for sjov.