Dette indhold er sponsoreret 

Hvis du går op i at indrette dit hjem med både flot design og praktiske løsninger, er en sæbedispenser noget du med garanti vil få glæde af. Sæbedispensere kommer i alle slags farver og former, så uanset om du er til minimalistisk og hvidt, eller det kreative og farverige, kan du finde en sæbedispenser, der passer til din stil. En sæbedispenser kan hjælpe dig både i køkkenet og på badeværelset med at dosere sæbe korrekt på en hygiejnisk og praktiske måde. På https://www.ideshoppen.com/saebedispensere-147/ finder du mange slags sæbedispensere i mange farver, design og materialer.

Sæbedispenser i bambus

Med en sæbedispenser i bambus kan du bringe naturen indenfor på dit badeværelse. Bambus er et miljøvenligt naturmateriale, da bambus dyrkes helt uden kemikalier og pesticider, og uden behov for kunstvanding. Så gør noget godt for dig selv og miljøet, og vælg interiør i bambus. Vælg for eksempel også tandbørstekrus, sæbeskål og affaldsspand i bambus, og lav en naturlig oase på dit badeværelse. Med bambus kan du tage naturens ro og stilhed med ind og skabe et afslappet rum, hvor du kan nyde dine skønhedsrutiner og wellness-produkter, og få et pusterum fra hverdagens stress og jag.

Sæbedispenser i rustfrit stål

En sæbedispenser i rustfrit stål passer ind i ethvert hjem. Rustfrit stål er et tidløst materiale, der både er meget æstetiske flot, men også utrolig holdbart. Uanset om du har et hvidt, moderne badeværelse, eller et spraglet 70’er badeværelse beklædt med fliser, så vil en sæbedispenser ved din håndvask ikke bryde stilen på grund af materialets alsidige karakter. Det går heller ikke i stykker, hvis det skulle ryge på badeværelsesgulvet, som en sæbedispenser af for eksempel glas ville. Og så er overfladen meget let at rengøre, da der ikke opstår nogle sprækker eller ridser i den, som der kan i træ eller plastik, hvilket gør rustfrit stål meget hygiejnisk.

Sæbedispenser med sensor

En sæbedispenser med sensor er en yderst smart og hygiejnisk løsning. På en almindelig sæbedispenser trykker du på en pumpe for at dosere sæben, og derfor overfører man snavs og bakterier til pumpen, når man trykker. Med en sæbedispenser med sensor skal man ikke trykke nogen steder, men dispenseren registrerer automatisk, når du rækker hånden ud. Den er berøringsfri og meget nem at bruge. En sæbedispenser med sensor er derfor oplagt at have stående i køkkenet, hvor man for eksempel har beskidte hænder efter at have håndteret kød, fisk eller grøntsager med jord, som har bakterier man ikke vil overføre til køkkenets overflader.