I mange hjem er stuen sammen med køkkenet familiens samlingssted. Det er her hele familien samles, bruger tid sammen og nyder hinandens selskab. Netop derfor er det enormt vigtigt, at I får indrettet jeres stue, så den passer til lige præcis jeres familie. 

Det kan være en god ide at tale sammen i familien om, hvad I gerne vil have stuen til. Hvad laver I, når I samles i stuen? Hvilke møbler har I brug for, er placeret i stuen?

Fjernsyn

Den klassiske stue

Den stue, som de fleste børnefamilier har, er stuen med sofa og tv. I denne type stue samles man for at dase sammen og slappe af efter en lang dag. Dette sætter mange stor pris på. 

I kan indrette denne klassiske idé om en stue på forskellig vis. En sofa er altid et must-have. Måske I skal have en lang sofa, som det er godt at lægge og flyde i? Hvis I er mange, kan det også være, at I er nødt til at have mere end én sofa? Det er også altid oplagt at supplere med en lænestol eller to. 

I denne type stue vil I også have et fjernsyn med alle de klassiske tv-kanaler. Der er noget hyggeligt og hjemligt over at have et tv, hvor man kan se fjernsyn på de forskellige tv-kanaler og ikke blot streame fra nettet. På denne måde kan I også samles i familien en gang om ugen til enten X-factor eller Bagedysten. 

Børnefamilie

Den innovative stue

Det kan også være, at I har lyst til at skabe en ny form for stue, som I kan bruge på nye måder. Hvis I har nogle fælles hobbyer i familien, ville det være oplagt at gøre plads til nogle af disse i stuen. Det behøvede ikke fylde hele rummet, men kunne også blot være et hjørne af stuen, som blev sat af til denne fælles hobby. 

En anden idé er at indrette stuen som en slags aktivitetsrum. Hvis du har små eller mellemstore børn, vil de helst sikkert sætte pris på dette. I kunne lave en klatrevæg på en af væggene i rummet eller indrette en lille hule.