I den første tid efter at babyen er blevet født, er det meget trygt og bekvemt at have babyen helt tæt på, hele tiden, også når baby bare sover. Det er utroligt så meget natteroderi, der rent faktisk er med sådan et lille myr. Der er naturligvis de obligatoriske spisetider, som også indgår i nattetimerne, men der er også bleskift, trøst og bøvse tid. Der er stor tryghed i nærvær. Det bedste er naturligvis mors krop. Det næstbedste er bedside cribs. En bedside crib fås i mange varianter og i forskellige prisklasser. Prisen er mest et udtryk for design og udseende. Alle bedside cribs er lavet til formålet. Den bedste bedside crib, er den du selv vælger.

Valg af bedside crib

Hvilken bedside crib du skal vælge er helt op til dig selv. De opfylder alle sammen kravene om sikkerhed. Det der adskiller de forskellige bedside cribs er mest udseendet. De dyreste er således de flotteste. Er udseendet vigtigt for dig, så er det den dyreste model du skal gå efter. Er funktionen det vigtigste, så kan du frit vælge blandt alle bedside cribs.

Madras i bedside crib er vigtig

Madrassen må ikke være for hård og selvfølgelig heller ikke for blød. En baby vejer ikke ret meget, så hvis madrassen er for hård, ruller babyen rundt og har svært ved at finde støtte og ro. Modsat må underlaget naturligvis heller ikke være for blødt, så babyen synker helt ned i det.

Lammeskind i bedside cribs

Et lammeskind er en smart ting, både i en bedside crib, men også i barnevognen og senere hen i klapvognen. Lammeskind oven på madrassen i en bedside crib, både isolere mod kulden fra neden og er utroligt blødt og dejligt for baby at ligge på.

Lammeskind er 100% natur og giver både isolation, blødhed og tryghed.

Fra Bedside crib til seng

Overgangen fra bedside cribs til senge, har ikke et fast tidspunkt. I den første tid er det nemt og rart at have babyen helt tæt på sengen. Nogle af nattens afbrydelser kan ordnes med en hånd på babyens mave. Andre kan ordnes ved at løfte baby over i sengen, eksempelvis hvis babyen skal ammes.

På et tidspunkt begynder babyen at sove igennem, hele natten. På det tidspunkt er det passende at begynde at overveje en rigtig seng til baby.