Det er vigtigt for fliserne i din have eller på din terrasse at blive rengjort for alger og blade. Dette gøres for at fliserne kan holde længere, og for at undgå at der kommer glatte overflader, som gør at man kan falde. Der findes mange forskellige produkter på markedet, der kan bruges til rensning og algebehandling af fliser. Få renset dine fliser her Det er dog ikke alle produkter, der er lige effektive. Derfor er det en god idé at undersøge markedet, inden du køber noget. Hvilket produkt passer bedst til netop dine fliser? Der er mange produkter, der indeholder kemikalier, og dette kan være skadeligt for både fliserne, miljøet og for dig selv. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt du skal bruge, så kan det være en god idé at spørge i et byggemarked eller hos din lokale udbyder af fliserens.

Sådan kommer du algerne til livs

Der findes mange forskellige metoder til rensning og algebehandling af fliser. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at vælge den rigtige metode til netop dine fliser. Det er derfor ofte lettere at få en professionel fliserens til at klare opgaven for dig. Ved hjælp af det rette produkt, kan en professionel fliserens nemt og hurtigt have dine fliser rene, så du kan nyde dit terrasseområde igen. En professionel fliserens kan råde dig til hvilke produkter der er bedst til netop dine fliser. Læs mere landsdækkende algebehandling og algerens.

Hvornår skal det gøres?

Det er en god idé at rengøre dine fliser i starten af foråret, og igen i slutningen af sommeren. Dette gælder især, hvis du har fliser med fuger, da det er nemt at fjerne algerne fra fliserne, men selve fugerne kan være svære at få rent. Det er vigtigt at sørge for at fjerne algerne i tide, da dette er med til at forlænge flisernes levetid. Det er nemlig algerne, der lægger sig i fugerne, hvor de tager fat i flisernes overflade. Dette er med til at ødelægge fliserne, og det øger risikoen for frostsprængninger. Det er derfor vigtigt at få rengjort dine fliser og fugerne, inden det bliver vinter, så du kan nyde fliserne i mange år frem.

Konklusion

Hvis du selv vil prøve kræfter med at rense fliserne for alger, er det en god idé at vælge et produkt, der ikke indeholder kemikalier. Der findes mange forskellige produkter på markedet, der kan bruges til rensning og algebehandling af fliser.