Et stilet hjem er mange ting, og du har selvfølgelig din egen helt unikke stil. Her i artiklen kan du få tre gode råd til, hvordan du eleverer det og giver din bolig et friskere look, der både er hyggeligere og ser mere sammensat ud. Læs med her og bliv inspireret til et mere stilet hjem. 

soveværelse

Køkkenet

Køkkenet er hjemmets hjerte, og der er mange måder, man kan indrette det. Først og fremmest er det dog en rigtig god idé at holde køkkenbordet nogenlunde ryddeligt. Så er det nemmere at komme til, når du skal lave mad.

Har du mulighed for det, er det altid rigtig flot at have en lille planteboks i vindueskarmen. Den kan sagtens stå indenfor, hvis du køber den rette, og her kan du plante krydderier som oregano og basilikum. Så har du altid friske krydderier, og de giver flot liv til dit køkken.

Det kan også være rigtig flot at introducere kontrastfarver til køkkenet, fx gul og blå.

Stuen & soveværelset

Stuen og soveværelset er to af de steder, vi slapper mest af i hjemmet, og stuen er dér, gæster ofte samles. I begge rum er det en god idé at se efter møbler med opbevaring, især hvis du bor småt. Det kan være puffer, du kan gemme tæpper i, eller en sofa, du kan lægge brætspil ned i.

Det vil være en stor hjælp, når du skal rydde op, og dit hjem vil se mindre rodet ud.

I soveværelset kan det være særlig flot med en sengegavl. Sådan én kan du finde bl.a. hos Furnished.dk. En sengegavl ser ikke bare pæn ud, den skåner også den maling eller det tapet, du ellers vil slide på over tid.

Prøv at holde nips i stue og soveværelse til et moderat niveau. Det kan være svært at støve af, og det vil hurtigt begynde at se rodet ud.

badeværelse

Badeværelset

Du må ikke glemme badeværelset, når du indretter. Selvom der ikke er meget at arbejde med, kan planter altid live det op. Det kan være flot at have en vandsikker serveringsbakke stående ved siden af håndvasken, så du enten kan præsentere dine foretrukne parfumer eller hudplejeartikler, eller så du kan fremstille sæbe for dine gæster.

Badeværelset er ofte ikke så stort, så arbejd med det, du kan: Prøv at skabe et tema eller farveparalleller mellem evt. bademåtte, badeforhæng og vægpynt. Du kan også fokusere på materialer, fx gennemgående elementer af metal.